Noua colectie ECCO a sezonului toamna/iarna 2016 este un flirt ocazional cu anii ’70. Stropii de culori deschise si calde sunt amestecati cu ploaia de nuante inchise si reci pentru a sublinia simtul eclectic. Designerul noii colectii ECCO a experimentat cu diferite modele si a impletit diferite culori reusind astfel sa ajunga la o colectie casual extrem de jucausa.

folkIn acest sezon ECCO celebreaza spiritul creativ si foloseste elemente inspirate din folclor, inclusiv pielea de caprioarasi captuseala din lana, pentru a primi confortabil zilele racoroase ale sezonului rece.

 

Mocasinii din piele intoarsa captusiti cu lana in tonuri calde de rosu extind lookul fierbinte al verii in toamna racoroasa.

folk1Iar modelele de pantofi sport de inspiratie folk adauga un element unic stilului casual sport si pot fi asortati cu succes atat cu pantaloni largi si cu un tricou polo clasic cat si o rochie midi si o jacheta in stil masculin.Pentru un aspect mai abordabil se adauga un singur element eclectic, cum ar fi sneakersii cu imprimeu multicolor sau topurile in culori variate.

Poti asorta cu succes la un poncho de toamna o geanta de mana incapatoare pentru un look boem, iar daca iti doresti o tinuta clasica alege o jacheta si un rucsac spatios.