Cu noile modele ECCO Biom Delta vom da tuturor iubitorilor de drumetii posibilitatea de a avea o noua experienta de libertate, ori de cate ori isi doresc si oriunde: miscare in natura.

O experienta noua de libertate - ECCO Biom Delta (4)

ECCO a urmarit si a studiat 2500 de atleti, cu precadere picioarele lor, inainte de a crea pantoful sport care se potriveste perfect, din punct de vedere anatomic, pe picior.

ECCO Biom Delta inseamna confort sporit, structura usoara si materiale respirabile.

Confort sporit
Talpa direct injectata cu spuma PU ofera amortizare de lunga durata si un confort remarcabil la mersul pe jos. Talpa mediana din PU ofera confort, iar tehnologia Biom permite o miscare naturala a piciorului.

Structura usoara
Cele mai usoare talpi atletice sunt proiectate pentru miscare rapida, exploziva si actiuni repetate de echilibru. Talpa exterioara din cauciuc este aderenta, iar constructia joasa a acesteia permite o pozitie corecta a piciorului in timpul mersului.

202996
81063459494_LFS_SS16
Materiale respirabile
Sandalele ECCO Biom Delta sunt confectionate din piele nubuck oleita de yak, cu protectie de PU la nivelul degetelor si sunt prevazute cu siret elastic pentru o ajustare perfecta si incaltare usoara. Brantul din TPE acoperit cu microfibra amortizeaza socurile si ofera un mediu aerisit si antibacterian.

Cu sandalele ECCO Biom Delta vei avea cea mai buna abordare a noilor tale aventuri!

Colectia ECCO BIOM DELTA este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro