Noua colecţie de genţi ECCO a sezonului primavară/vară 2018 este definită de designul danez juxtapus cu o paletă coloristică inspirată din arta grupării Skagen a secolului XIX.

Skagen este cel mai nordic oraş al Europei continentale şi se află la extremitatea peninsulei Jutland, reprezentând o limbă de pământ, mai bine zis de nisip, care înaintează în mare. Cu aspect natural al dunelor de nisip sunt şi noile genţi ECCO KAUAI, fabricate din piele naturală ECCO Charlize ce redefineşte luxul clasic.

Oraşul danez Skagen a devenit celebru datorită cunoscutei şcoli de pictură instalată în oraş la sfârşitul secolului XIX. Numeroşi pictori au fost inspiraţi de lumina serii „Blue Hour”, care a făcut ca apa şi cerul să pară că se îmbină optic. Starea de spirit transmisă de noile genţi ECCO SP3 este asemănătoare cu cea a tablourilor din această epocă ce reflectă „Ora albastră”.

Peisajul acestei destinaţii şi calitatea luminii au atras artiştii nordici, creând astfel gruparea Skagen la sfârşitul anilor 1870. Luminozitatea ce străbate din coloristica specială a tablourilor acestor pictori reprezintă accentul noii colecţii de genţi ECCO KAUAI, prin nuanţa subtilă Violet Grey.

Fiecare geantă din noua colecţie ECCO pentru sezonul primavară/vară 2018 îmbină forma pielii naturale de calitate superioară cu funcţii inteligente de design pentru un look exclusivist de fiecare zi!

Colecţia de genţi ECCO se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti,            Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro