Deoarece petreci ore intregi stand in picioare atunci cand joci golf, pantofii pe care ii porti trebuie sa fie cei mai confortabili pe care i-ai incaltat vreodata. Doar asa vei putea sa te concentrezi asupra jocului si sa te bucuri de fiecare secunda petrecuta pe teren!

Pantofii ECCO Golf Mai multa energie pentru fiecare lovitura_2

Fiind producator de incaltaminte cu experienta, ECCO intelege cum sa combine maiestria traditionala cu tehnici inovatoare unice pentru a produce pantofi special creati pentru golf, care se simt la a 18-a cupa la fel de comozi ca la prima cupa!

Un jucator de golf parcurge in medie 10 km intr-o runda cu 18 cupe. Daca s-ar reduce efortul necesar pentru fiecare pas din aceasta distanta, o cantitate imensa de energie ar putea fi economisita. Iar tehnologia ECCO BIOM exact asta face: prin amortizarea impactului fiecarui pas si oglindirea miscarii naturale, muschii piciorului sunt eliberati, iar jucatorul de golf se sprijina mai mult pe talpa medie.

La fiecare pantof de golf ECCO, se combina o gama de tehnologii si materiale brevetate, cum ar fi ECCO HYDROMAX si GORE-TEX®, precum si talpi flexibile si usoare care permit piciorului sa se miste natural si sa ramana uscat tot timpul. De asemenea, materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, pentru a crea combinatia perfecta intre stil si functionalitate.

Colectia ECCO de incaltaminte pentru golf include modele precum ECCO Golf Biom Zero, ECCO Street Evo One si ECCO Tour Hybrid, pantofi prevazuti cu un profil ingust, o constructie foarte usoara si forma anatomica. Aceste calitati ale pantofilor de golf ECCO apropie jucatorii de sol, ceea ce inseamna ca picioarele si talpile lor sunt mai putin solicitate.

Mai mult decat in orice alta situatie, atunci cand practici un sport modul in care te simti poate face diferenta. Pantofii de golf ECCO te vor ajuta sa iti exploatezi la maxim atuurile la jocul pe care il indragesti!