Atracţia către luxul atemporal devine din ce în ce mai puternică în sezonul toamnă/iarnă 2018. Ne simţim atraşi de o maşină sport clasică, de un ceas de epocă, de o mobilă vintage sau de un pantof lucrat artizanal dintr-o piele bogată şi netedă care a fost lustruită perfect.

În această toamnă, ECCO vă invită să păşiţi într-o lume a luxului. Luxul are mai multe forme şi înseamnă eleganţă, splendoare, strălucire, rafinament, iar toate aceste elemente au inspirat dezvoltarea pielii ECCO SILKEN-SHINE.

 Noua colecţie a sezonului toamnă/iarnă 2018 reprezintă armonia perfectă dintre pielea luxoasă ECCO SILKEN-SHINE şi designul clasic. Combinând stilul urban cu tehnologia de pionierat se adaugă eleganţă şi strălucire oricărui model, fie el pantof brogues, pantof sport sau pantof cu toc. Clasicilor pantofi bărbăteşti brogues le-a fost aplicată o estetică contemporană feminină şi un luciu strălucitor dat de pielea ECCO SILKEN-SHINE. Pantofii pentru femei ECCO INCISE TAILORED sunt atât subtili cât şi îndrăzneţi, datorită pieii din care sunt creaţi, care este la fel de netedă şi strălucitoare ca şi capota unei maşini sport, în timp ce este la fel de moale la atingere precum o mănuşă din mătase.  Un astfel de lux poate fi savurat  într-un pantof modern, datorită tălpii direct injectate care este extrem de flexibilă şi confortabilă.

 Modernitatea şi luxul atemporal sunt alăturate în noua colecţie ECCO SOFT 9 pentru femei ce propune pantofi cu o talpă albă în asociere cu eleganţa şi feminitatea pieii ECCO SILKEN-SHINE. În interior, o căptuşeală din piele creează un climat perfect pentru piciorul dumneavoastră precum şi un aspect deosebit.

Noua colecţie pentru femei a sezonului toamnă/iarnă 2018 se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro