Inspirată de albastrul denimului, noul material inovativ ECCO TRUE INDIGO îmbrăţişează adevăratul potenţial al pielii, combinând tehnicile artizanale de tăbăcărie cu tehnologia modernă. Noua colecţie a sezonului primăvara/vara 2018 ECCO SOFT 8 prezintă finisaje diferite inspirate de denim, de la un albastru indigo la nuanţe mai deschise de albastru.

Și dacă trecutul şi prezentul au fost vopsite in indigo, viitorul promite, de asemenea, diferite nuanţe de albastru, datorită activităţii de pionierat a brandului ECCO în domeniul pielăriei. ECCO LEATHER, cu sediul în Olanda, este considerat în prezent ca fiind cel mai important centru de cercetare şi dezvoltare din lume pentru acest tip de material.

În toţi aceşti ani de când omul foloseşte vopseaua indigo, niciodată nu s-au obţinut rezultate atât de remarcabile precum pielea ECCO TRUE INDIGO. Această piele este încărcată de semnificaţie, de jocuri de lumină şi umbră, de texturi şi posibilităţi de utilizare diferite, de la încălţăminte la accesorii diverse.

Folosind nenumăratele caracteristici ale denimului – de la foarte moale şi decorativ, la greu şi robust – colecţia ECCO SOFT 8 pentru femei şi bărbaţi este prima colecţie care propune diferite finisaje naturale indigo.

Pielea ECCO TRUE INDIGO adaugă un aspect superb acestei noi colecţii de sneakerşi. Cu o formă anatomică de ultimă generaţie ECCO SOFT 8 oferă confort, în timp ce căptuşeala din piele vă ajută să creaţi climatul interior ideal pentru piciorul dvs.

Şi la fel precum perechea preferată de blugi, pielea ECCO TRUE INDIGO va adăuga propriile istorii şi semnificaţii la cea mai personală exprimare a stilului.

Noua colecţie se găseşte deja în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.