Raluca Hagiu este redactorul-sef al revistei Unica si al siteul omonim, si poate fi urmarita si pe blogul personal, www.ralucahagiu.ro. ECCO a invitat-o pe Raluca sa testeze in avanpremiera ECCO SHAPE, inainte de a se lansa pe piata din Romania, si sa ne spuna parerea ei.

raluca-hagiu-purtant-pantofi-ecco-shape-street-style-by-the-storyalist

„Brandul scandinav este unul dintre favoritele mele. Si am un motiv intemeiat sa spun asta. Nu numai ca port pantofii ECCO in fiecare sezon, pentru ca sunt confortabili, iar modelele pot fi asortate cu usurinta la aproape orice tinuta, dar am avut ocazia, cu ceva timp in urma, sa descopar cum sunt realizati, chiar in fabrica din Danemarca.

pantofi-ecco-shape-detaliu-street-style

Am stat de vorba cu directorul de creatie Niki Tæstensen, am admirat colectiile de la Gala Walk in Style Award, cea care deschide Saptamana Modei de la Copenhaga, la care participa si membri ai Casei Regale si… mi-am cusut singura, la masina, prima pereche de pantofi (un dezastru :-)). De fapt, acela a fost momentul in care am realizat ca echipa ECCO este extrem de atenta la detalii, de la designerul care imagineaza modelul, pana la omul din fabrica, care toarna talpa sau coase pielea, si ca in spatele unei perechi de pantofi se afla foarte multa munca. In plus, acum imi este mult mai usor sa recunosc o pereche de incaltaminte de calitate.

raluca-hagiu-poarta-pantofi-ecco-shape-detaliu-street-style-900x600

Surpriza este cea mai noua colectie ECCO Shape, pe care am avut ocazia sa o testez in avanpremiera, inainte de a se lansa pe piata din Romania. Datorita tehnologiei inovatoare, noii pantofi au un toc de 7,5 cm, care este perceput ca fiind de 9 cm, ceea ce inseamna ca te poti simti sexy pe tocuri intreaga zi. Eu m-am indragostit de pantofii din piele cu imprimeu de sarpe, despre care am povestit mai multe pe blogul meu The Idealist.

raluca-hagiu-tinuta-styland-pantofi-ecco-shape-street-style-2

In plus, v-am pregatit cateva idei de tinute sic, la care puteti asorta noii pantofi pe care le puteti vedea aici.

 

Va invit sa-i descoperiti in cadrul campaniei Try&Win ce se desfasoara in toate magazinele ECCO si online pentru cei care cumpara de pe www.ecco-shoes.ro, care, incepand de astazi, va asteapta cu o multime de premii: 1 voucher de 50% reducere pe zi si o pereche de pantofi pe saptamana.

Trebuie doar sa probati pantofii ECCO Shape si sa va inscrieti in baza de date. Campania Try&Win ECCO Shape se desfasoara din 5 septembrie pana in 5 octombrie, iar premiile se ofera prin tragere la sorti.

 

Succes. Si sa-i purtati cu placere! “