ECCO te rasfata zilnic cu cate o oferta speciala de Paste in perioada 6-12 aprilie 2015. Astazi, 10 aprilie, ai 20% reducere la gentile din piele ECCO!

Gentile sunt intotdeauna un cadou bine primit de doamne si domnisoare. Desigur, bucuria nu e mica nici cand tu singura iti faci un cadou special, o geanta moderna si de calitate, din piele naturala. Si, pentru ca de Paste trebuie sa arati impecabil, profita de ocazie si alege-ti geanta preferata din colectia ECCO, acum cu 20% reducere!

Pentru tinutele elegante de zi, te poti baza pe designul retro-chic al gentii ECCO Firenze, un accesoriu stylish care arata bine atat in combinatie cu fuste si rochii delicate si feminine, cat si cu pantaloni eleganti. Disponibila in varianta crossbody si handbag, geanta femei ECCO Firenze prezinta detalii nichelate care contrasteaza placut cu pielea naturala de vaca.

Geanta femei ECCO Derna alba este perfecta pentru tinutele elegante pe care trebuie sa le abordezi in perioada Pastelui. Designul clasic si minimalist poate fi asortat cu orice tip de haine, de la costume elegante la tinute casual cu blugi si blazere chic. Albul se potriveste cu orice, iar cureaua detasabila si ajustabila iti ofera posibilitatea sa porti ECCO Derna atat ca geanta de umar, cat si ca un clutch stilat pentru tinutele de seara sau festive.

Aceeasi versatilitate o vei gasi si la geanta ECCO Delight, a carei curea combina pielea fina cu lantul metalic, pentru un plus de stralucire si rafinament. Daca iti doresti o geanta de ocazie, renunta la curea si ECCO Delight devine cel mai potrivit clutch pentru o tinuta effortless style pe care o poti aborda la petrecerile de Paste.

Alege varianta pe negru daca iti doresti un accesoriu clasic, iar daca vrei sa te faci remarcata printr-un stil proaspat, modern, mergi pe nuanta de roz deschis sau gri neutru.

Nu-i asa ca incepi deja sa simti nevoia de a-ti innoi garderoba cu o geanta superba, mai ales acum, in prag de primavara si de Paste? Profita de reducerile de 20% la gentile din piele ECCO! Oferta este valabila doar astazi!