88001401001_88001401048_TOEFFEL_A (1)

ECCO va propune ca in aceasta vara sa va relaxati! Fie ca mergeti la plaja, ori sa beti o bere rece, ori sa va plimbati cu cainele, ori la iarba verde si faceti un gratar, in aceasta vara exista un accesoriu pe care stii ca te poti baza intotdeauna: incaltamintea ECCO.

Ecco toffel
Traiti din plin atmosfera de vara si simti-va bine cu noii saboti ECCO INTRINSIC TØFFEL! Veti vedea ca va puteti simti bine toata ziua si toata noaptea, fara a fi nevoie sa faceti vreun compromis, nici in materie de stil, nici al confortului si nici al stilului sau de viata! Disponibili intr-o gama variata de culori, veti gasi cu usurinta o pereche de saboti ECCO INTRINSIC TØFFEL pentru a va completa orice tinuta, datorita designului lor modern: pentru barbatii curajosi, sunt si culori vii precum albastru si verde, iar pentru barbatii mai conservatori sunt culori neutre precum negru si gri.

Bucurati-va de intalnirea cu prietenii si simtiti-va confortabil pe betonul fierbinte al orasului cu sandalele ECCO Utah!

Aceste sandale pentru barbati sunt special proiectate pentru a face fata cu succes oricarui teren in timpul acestor luni fierbinti de vara. Flexibile si cu o captuseala din material textil ce absoarbe umezeala, ele reprezinta mediul optim pentru picioare tale, atunci cand stai incaltat de dimineata pana seara.

Talpa direct injectata din PU amortizeaza socurile, este aderenta si ofera o pozitie naturala a piciorului, astfel incat acestea sunt suficient de confortabile pentru o zi de vara la piscina si destul de comode pentru o aventura de vara la munte.

Colectiile ECCO INTRINSIC TØFFEL si ECCO Utah sunt disponibile in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro