Pentru vara 2014, brandul danez ECCO, lider global in inovatia incaltamintei, a pregatit o colectie sport dedicata persoanelor active, iubitoare de activitati fizice, drumetii si plimbari.

Gratie expertizei noastre in ceea ce priveste tehnologia de injectare directa, noile functii ale incaltamintei ECCO sunt de cel mai inalt nivel si fac ca aceasta sa devina incaltamintea pe care oamenii isi doresc sa o poarte o vara intreaga„, declara Andrzej „Bartie” Bikowski, Lead Designer ECCO.

Tehnologiile valorificate in cadrul noii colectii ECCO Sport

INJECTAREA DIRECTA
Este o tehnnologie dezvoltata si imbunatatit in mod constant de catre ECCO, care permite pantofului sa fie flexibil si usor, cu forme extrem de anatomice. Practic, un material elastic care absoarbe socurile este injectat intr-o matrita in forma de picior, procedeu care permite ca talpa sa fie direct legata de fetele exterioare, fara a se folosi lipici sau cusaturi. Rezulta astfel un pantof dotat cu functii ideale pentru performante outdoor – forma anatomica perfecta, flexibilitate maxima si absorbtie completa a socurilor.

TEHNOLOGIA BIOM®
Permitand piciorului sa-si urmeze imboldul de a se flexa natural, tehnologia BIOM elibereaza capacitatea intrinseca a corpului de a se misca liber, incurajand piciorul sa devina mai puternic cu fiecare pas pe care il face.

TEHNOLOGIA RECEPTOR®
Presupune o intreaga suita de tehnologii care favorizeaza performanta outdoor, permitand ca talpa piciorului sa se miste in mod natural.

GORE-TEX®
Acest material, 100% impermeabil, imbraca partea superioara a pantofului sau este intins peste materialele textile de inalta performanta din interiorul pantofului. Astfel, incaltamintea ”respira”, este rezistenta in timp, impermeabila si pastreaza picioarele uscate si relaxate indiferent de efortul fizic depus.

HYDROMAX®
Este un tratament dezvoltat de ECCO ce permite ca pielea sa fie rezistenta la apa, impiedicand-o sa devina aspra in urma repetatelor umeziri si uscari si pastrand-o rezistenta, moale si aerisita.

Pielea de iac, creata special pentru aventurile outdoor
ECCO a fost printre primii producatori de incaltaminte care a folosit pielea de iac in confectionarea pantofilor. Folosind piele de iac in loc de piele normala, ECCO creeaza incaltaminte care este pe cat de flexibila, pe atat de puternica, si care se muleaza perfect pe picior.

Colectia ECCO Outdoor
Ideea pantofilor ECCO multisport este: o singura forma, mai multe functii. Sunt extrem de flexibili si de usori, prevazuti cu o talpa care isi dovedeste eficienta pe toate tipurile de teren. Cand ii incalti, iti permit sa descoperi noi aventuri – drumetii in plin soare sau prin ploaie abundenta, expeditii pe orice fel de teren, mici escapade dupa o zi de munca.

ECCO Lagoon – pantoful care iubeste apa