88000301226_ 88000301007_TOEFFEL_A

Odata cu sosirea zilelor de vara mai lungi si a noptilor calde vin si festivalurile si concertele verii! Noi toti simtim bucurie si avem un sentiment reinnoit de energie, asa ca e timpul pentru a face planuri incitante si de a trai viata din plin cu incaltamintea ECCO in picioare!

Fie ca sunteti pregatiti pentru urmatoarea calatorie de vara plina de distractie, pentru un concert sau sa dansati toata noaptea la un festival, aveti nevoie de o incaltaminte de incredere, pentru a va oferi confort si buna dispozitie.

Muzica si buna dispozitie cu sabotii ECCO INTRINSIC TØFFEL

88000301226_TOEFFEL_N

Sabotii ECCO INTRINSIC TØFFEL sunt partenerul ideal pentru festivalurile din aceasta vara. Ei iti vor permite sa te bucuri din plin de muzica, avand picioarele in siguranta intr-un loc racoros. Versatili si respirabili, noii saboti de la ECCO sunt piesa cheie a oricarei garderobe de sezon.

Atat de fiabili si de functionali, acesti saboti sunt pe cat de stylish pe atat de usor de asortat.

Gama de culori luminoase disponibile, inclusiv fucsia sau turcoaz, reflecta energia si vitalitatea lunilor de vara.

Fie ca alegeti sa purtati un juimpsuit cu imprimeu floral sau optati pentru o tinuta de vara luminoasa si proaspata, sabotii ECCO INTRINSIC TØFFEL se asorteaza usor cu orice ati purta.

Dans si voie buna cu sandalele ECCO Cruise

88000301255_TOEFFEL_I

Ca toate produsele ECCO, si sandalele ECCO Cruise nu fac compromisuri cu privire la calitate si sunt proiectate pentru a se potrivi cu un stil de viata activ. Aceste sandale sunt confectionate din piele de yak cu insertii elastice pentru a tine pasul cu tine toata vara, atat pe plaja cat si in afara ei.

Mai usoare decat aerul, sandalele ECCO Cruise sunt ideale pentru femeile active, care nu lasa nimic sa le incetineasca si sa le strice bucuria vietii. Tehnologia RECEPTOR® le asigura ca fiecare pas facut este pe deplin sustinut de un confort maxim. Aceste sandale multifunctionale sunt perfecte pentru plimbarile relaxate prin oras, dar si pentru a dansa cat e noaptea de lunga!

Nu rata nici un festival sau concert al verii si nu uita sa iei cu tine sandalele ECCO care iti lasa picioarele sa respire si iti mentin picioarele sanatoase pe tot parcursul verii, lasandu-te sa te bucuri din plin de muzica si dans!

Vara aceasta simte muzica si ritmurile orasului cu noua colectie pe care o gasesti in toate magazinele fizice din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, cat si online pe www.ecco-shoes.ro.

Asa ca, Feel the summer beats!