Simplitatea designului scandinav se manifesta prin stilurile clasice.

Dar acest lucru nu va conta prea mult daca nu realizam niste pantofi durabili. Toti cei de la ECCO sunt raspunzatori in ceea ce priveste calitatea. Pasiunea noastra privind realizarea pantofilor se reflecta in atentia acordata fiecarui detaliu. De la textura siretului la finisajele pielii si pana la rezistenta talpilor, toate elementele unui pantof ECCO sunt create pentru o potrivire si senzatie exceptionala. Calitatea include fiecare aspect al experientii dvs.

Principiile designului minimalist ne ajuta sa cream pantofi care se incadreaza in stilul de actualitate, dar care includ si o simplitate clasica.

Ghetele ECCO Saunter pentru dama in stil casual sunt prevazute cu fermoar si catarama. Membrana GORE-TEX® pastreaza un mediu calduros si uscat pentru picioare. Ghetele sunt comode si se potrivesc perfect la tinutele casual.

Botine ECCO Hobart au design deosebit datorita limbii exterioare si a curelusei. Constructia talpii fara glenc ofera flexibilitate si confort. Cu aceste botine stilate va veti simti foarte confortabil.

Botine dama ECCO Pailin, prevazute cu fermoar discret pe partea din interior. Se potrivesc perfect pe picior, calapodul este foarte confortabil. Tocul are inaltimea de 50 mm, pot fi purtate zi de zi.

Ghete business impermeabile ECCO Birmingham pentrubarbati, clasice, comode, ideale pentru a fi purtate zi de zi. Sunt prevazute cu fermoar, concepute pentru a pastrapicioarele calde si uscate.

Ghete moderne   ECCO Birmingahan prevazute cu siret, confectionate din piele naturala cu finisaje lucioase. Rezistente, confortabile, sunt prevazute atat pentru tinute business, cat si pentru tinute casual.

Ghete ECCO Biarritz pentru barbati, sunt ideale pentru ocazii deosebite. Confectionate din piele intoarsa, iar sireturile verzi sunt in contrast cu talpa , pentru design deosebit. Aceste ghete moderne sunt atat confortabile , cat si stilate.

Perfectiunea se naste din pasiune!