Acum puteţi călători fără a renunţa la ţinutele cu stil. Indiferent dacă de minivacanţa de 1 Mai mergeţi la munte sau la mare,  cu siguranţă veţi aprecia noul model de pantof confecţionat din pielea ECCO BYFOLD, care poate fi uşor de împachetat şi de transportat.

Noii pantofi pentru bărbaţi ECCO KYLE vă vor permite să exploraţi, să vă plimbaţi sau să vă simţiţi liberi fără a renunţa la stil, chiar şi atunci când plecaţi în vacanţă doar cu rucsacul. Zilele libere de la începutul lunii mai reprezintă un moment binemeritat pentru a vă simți relaxaţi şi revigoraţi, mai ales atunci când alegeţi pantofi moi şi confortabili, realizaţi din piele netedă, foarte plăcută la atingere.

Pantofii ECCO KYLE sunt realizați din piele naturală, pentru a oferi un confort extrem și au branţul detașabil din piele acoperit cu spumă ECFS, pentru a asigura un climat optim picioarelor și a spori ventilația aerului în interiorul pantofului.  Talpa realizată din două componente PU/TPU este ușoară, flexibilă și extrem de durabilă.

Culorile propuse pentru colecţia ECCO KYLE pentru bărbaţi vor împrospăta orice garderobă şi vă vor face să călătoriţi într-un stil minunat de confort şi relaxare.

Înlocuiește pantofii tăi zilnici cu pantofii ECCO KYLE, pentru un look relaxat și confort suprem.

Noua colecţie se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.