În această vară, pielea metalizată face o adevarată declaraţie de stil, fie că este vorba despre o petrecere în oraş sau de o plimbare pe malul mării. Strălucitoare şi radiantă, moale şi catifelată, pielea metalizată ECCO VIBRIO se află în centrul colecţiei pentru femei a acestui sezon. Pe măsură ce această piele captează lumina, străluceşte din ce în ce mai mult, sporind astfel eleganţa şi feminitatea încălţămintei.

Pielea ECCO VIBRIO este creată de către ECCO Leather din Olanda, cel mai modern centru de cercetare şi realizare piele inovativă. Noua piele este una dintre cele mai recente materii prime premium care a fost dezvoltată de către echipa de cercetători şi rezolvă o problemă continuă, aceea a estompării strălucirii culorii metalice cu timpul. Utilizând tonalitatea multi-strat pentru a nu-şi arăta “vârsta”, această piele de pionierat oferă şi rezistenţă la uzură, ajutând astfel la păstrarea strălucirii materialului.

Pielea ECCO VIBRIO a fost creată folosindu-se un proces inovator de stratificare pentru a o face mai radiantă. Combinând nuanţe de albastru argintiu cu nuanţe de galben auriu, efectul bicolor al pielii ECCO VIBRIO adaugă o notă subtilă şi sofisticată oricărei ţinute, iar faptul că este catifelată la atingere sporeşte confortul încălţămintei.

Pielea ECCO VIBRIO  în noile colecţii a sezonului

Din momentul în care încălţaţi o pereche de sandale ECCO Shape 35 Wedge începeţi să vă jucaţi cu razele soarelui. Rezistente, flexibile şi confortabile, aceste sandale oferă eleganţă şi un suport excelent pe tot parcursul zilei, datorită tehnologiei unice de absorbţie a şocurilor.

Detaliile dantelate şi aspectul antichizat adaugă un plus de rafinament pantofilor în stil Brogue ECCO Touch Platform. Bucuraţi-vă de confort graţie tehnologiei FLUIDFORM™ ce asigură amortizarea la fiecare pas. Fiecare parte a acestui pantof a fost creată cu maximum de confort în minte, inclusiv căptuşeala textilă şi branturile interioare, astfel încât să puteţi realiza echilibrul perfect între stil şi confort.

Noile colecţii  se găsesc în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.