Draga cititorule,

Avem placerea sa ne cunoastem datorita faptului ca stapanul meu a cumparat recent 3 noi perechi de pantofi de la ECCO, iar eu am fost trimis la pensie!

company_ourb_fhths_high

Inainte de a iesi la pensie, vreau sa va spun povestea mea!

Viata mea a inceput in Halifax, Nova Scotia din Canada. Aici am fost vizitata intr-un magazin, unde stapanul meu a cerut o pereche de pantofi usori, cu care sa poata merge la drum lung.

Ecco_brand_banner_v1

Din fericire am fost recomandata si, dupa cateva luni de umblat prin Canada cea friguroasa, am simtit in sfarsit caldura soarelui!

Am calatorit prin New England States si Mexic si, in sfarsit, am ajuns in Belize, o tara mica din America Centrala, locul unde incep aventurile mele!

Am petrecut mai mult de 4 ani in picioarele stapanului meu care a calatorit multe mile, prin diferite locuri, trecand prin multe aventuri, inclusiv aceea de a locui intr-o casa din copac. In toata aceasta perioada am facut mai mult de 5600 km! Am fost izolata pentru 90 de zile in jungla, unde stapanul meu a supravietuit in urma a doua muscaturi de sarpedatorita mie!

ht_treehouse_2_kab_150603_16x9_992

Ca urmare a accidentului din jungla, stapanul meu a avut cateva oase rupte si doua operatii nereusite astfel incat, simtindu-se foarte rau, a trebuit sa se intoarca de urgenta in UK pentru a avea grija de sanatatea sa.

Dupa mai bine de 2 ani si 6 interventii chirurgicale, acum stapanul meu se simte foarte bine, asa ca … m-a scos la pensie, multumindu-mi astfel pentru loialitatea mea fata de el! Cu toate ca are aprope 70 ani, el inca mai vrea sa isi pastreze obiceiul de a se plimba prin lume si de a trai noi aventuri!

Asa ca mi-a cerut mie sa va intreb pe voi:

Cu ce pereche de pantofi sa ma inlocuiasca pe mine, pereche de pantofi care sa faca fata tuturor noilor lor aventuri?

Daca stiti ce sfat sa ii dati, va rog sa o faceti cat mai repede!

V-as fi foarte recunoscator, deoarece imi doresc nespus de mult sa ies la pensie!

11870949_10153584416899875_4729123899003570794_n-e1462545969126
Eu nu mai pot!

Asa ca va rog frumos sa aveti simpatie si empatie fata de mine! Desi am trecut prin momente dificile de foarte multe ori, talpa mea niciodata nu s-a dezlipit!

5600 km cred ca reprezinta un record in materie, asa ca va rog frumos sa intelegeti de ce imi doresc sa ies la pensie!

Daca v-am plictisit cu povestea mea, nu-mi mai ramane decat sa va spun ca: Stapanul meu este foarte mandru de mine!

In final, vreau sa multumesc celor care m-au creat pentru viata lunga si minunata pe care am avut-o alaturi de stapanul meu!

Semnat: O pereche de pantofi ECCO

PS – Aceasta scrisoare a fost dictata de mine si redactata de catre stapanul meu, Michael!