Iesite din comun, uneori chiar riscante, tinutele effortless style care caracterizeaza vestimentatia masculina in ultima vreme reusesc sa transforme stilul casual in irezistibil!

L_M_53589458498_910468590499_finley_collin_ss16_lookbook_c

Blugii decolorati  – combinati cu pulovere subtiri imbracate peste camasi simple, albe, si asortati la pantofii si cureaua potrivita – creeaza tinute de seara rafinate prin simplitate si bun gust. Pentru un look relaxat de zi, pantalonii scurti in stil cargo, tricourile simple si pantofii tip sneakers sunt tot ce are nevoie barbatul modern pentru a arata nonsalant si in pas cu moda in aceasta vara.

Sneakersii sunt cu adevarat esentiali in construirea unui look casual-chic masculin in 2016. Talpa alba, sireturile contrastante si insertiile subtile din piele sunt detaliile care fac diferenta intre normal si extraordinar!

Pantofii ECCO Collin cu design modern, perforatii si detalii care contrasteaza cromatic cu pielea nubuc din care sunt confectionati, te vor ajuta sa iti exprimi stilul personal, fie ca alegi versiunea mai eleganta, pe negru, sau cea deschisa la culoare – perfecta pentru un look casual de vara.

Cu design clasic de incaltaminte sport, dar detalii moderne precum sireturi contrastante si insertii din piele colorata, pantofii ECCO Enrico sunt ideali pentru tinutele casual-sport. Faptul ca talpa direct injectata e pe cat de usoara, pe atat de confortabila, ii face si mai irezistibili!

Pantofii ECCO Iowa, confectionati din piele nubuc oleita de culoare neagra, se fac remarcati prin talpa alba si cusaturile laterale discrete.

Incaltamintea perfecta pentru a aduce un plus de stil tinutelor casual in aceasta vara, mai ales daca ii combini cu geanta ECCO Gordon Messenger, un accesoriu masculin pe cat de practic, pe atat de stilat!

Descopera colectia ECCO SS16 pentru barbati online, pe www.ecco-shoes.ro, precum si in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu.