stilGarderoba oricarei femei are acele piese in mod distinct feminine – de la rochii la pantofi stiletto care sfideaza gravitatia. Dar un look feminin nu inseamna neaparat dantela si voal, ci poate insemna inclusiv o pereche de sneakersi cu detalii feminine precum nuantele metalice sau imprimeul colorat.

stil1Iar colectia de pantofi sport ECCO SNEAK are o energie debordanta prin combinarea modelului atemporal al unui pantof sport cu o noua finete feminina. Silueta subtire si eleganta adauga o nota feminina pantofului sport transformandu-l intr-o incaltaminte de lux. Noua colectie se bucura de combinatii de piele unice, materiale infrumusetate cu un efect metalic contemporan. Acesti sneakers se asorteaza perfect la o fusta creion sexy sau un tricou sofisticat si creaza astfel un nou tip de feminitate moderna.s1

Daca unei astfel de tinute feminine ii adaugam si elegantageanta ECCO SCULPTURED Crossbody violet putem crea fara efort un look casual – sport sofisticat.

Iar gentile ECCO SP2 ofera versatilitate oricarui stil, indiferent daca aceasta se poarta pe umar, ca un crossbody, sau se poarta tinuta de manere, pentru a forma o geanta tote eleganta si feminina. Este sigur piesa de rezistenta care adauga un dram de contemporaneitate oricarui look sportiy- casual.

 

Noua colectie de pantofi si genti ECCO este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro