Noua colecție pentru copii realizată din pielea ECCO TRUE INDIGO este creată cu drag pentru a susține picioarele copiilor în aventurile lor de vacanță. 

De-a lungul multor secole, culoarea indigo a avut o istorie bogată, regăsindu-se în aproape toate civilizaţiile, din antichitate până în prezent. De la căutata vopsea albastră folosită ca monedă, la producerea de textile din mătase şi bumbac pentru aristocraţi, la utilizările actuale în blue jeans, culoarea indigo este definită de abilitatea de a fi folosită în modă de la accesorii, la îmbrăcăminte, la încălţăminte.

Combinând tehnologia confortabilă și durabilă ECCO FLUIDFORM cu o gamă de caracteristici de design pentru susținere și potrivire ușoară, noii pantofi ECCO S7 Teen creați din pielea premium cu aspect de denim ECCO TRUE INDIGO sunt moderni și confortabili.

Astfel, fiecare piesă realizată din pielea ECCO TRUE INDIGO, fie că este vorba despre încălţăminte pentru copii sau pentru adolescenţi, poate produce o serie de gradări ale culorii şi, în timp, vor continua să-şi dezvolte propriul „caracter” sau „personalitate”.

La fel ca perechea preferată de blugi, aceşti pantofi vor deveni preferaţii copiilor.

Noua colecţie pentru copii se găseşte deja în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.