Multă lume se teme de ghinionul din ziua de Vineri 13.  Superstiţia are la bază mai multe evenimente din mitologie şi istorie: alungarea din Rai a lui Adam şi a Evei, crucificarea lui Hristos şi pornirea potopului lui Noe, toate au avut loc în zile de vineri. Mai mult, arestarea celor 13 cavaleri templieri a avut loc tot într-o zi de Vineri 13.

Cu toate acestea, specialiştii spun că oamenii nu au făcut legătura între vineri şi ziua de 13 decât la sfârşitul secolului al XIX-lea – începutul celui de-al XX-lea.

Superstiţia zilei de Vineri 13, se reflectă în foarte multe hoteluri unde nu există camera cu numărul 13, iar în unele oraşe, precum New York, străzile cu numărul 13 sunt de negăsit. De asemenea, sunt clădiri fără etajul 13 precum şi aeroporturi care nu au poarta de îmbarcare numărul 13.

EXTRA 13% REDUCERE

Noi, cei de la ECCO dorim să-ţi îndulcim ziua şi îţi oferim EXTRA 13% REDUCERE pentru încălţăminte, genţi, portmonee şi curele!

La noi, Vineri 13 Iulie, poate fi ziua ta norocoasă!

Oferta este valabilă doar în data de 13 Iulie în magazinele ECCO și online pe www.ecco-shoes.ro în limita stocului disponibil, conform O.G. 99/2000 şi legea nr. 650/2002.