Fie ca obisnuiesti sa sarbatoresti Valentine’s Day sau preferi sa nu marchezi aceasta zi in mod special, iti propunem un exercitiu de imaginatie.

In loc sa ne intrebam de ce sa celebram iubirea intr-o data anume, sa ne amintim cum ne-a transformat iubirea in ceea ce suntem astazi. Fiecare traire, fiecare clipa si emotie de dragoste au slefuit personalitatea noastra pentru a crea persoana unica de acum. Intreaba-te cum ai fi fost fara dragostea pe care ai primit-o de-a lungul vietii tale? Intram in aceasta lume asemeni unui diamant minunat in frumusetea lui, care este slefuit in timp, pentru a i se adauga noi si noi fatete. Noi suntem insasi iubirea, caci iubirea ne-a implinit.

ECCO-Ziua-Indragostitilor

Dragostea merita pretuirea noastra si de aceea fiecare ocazie de a o celebra este binevenita. O intalnire speciala cu jumatatea ta, o plimbare in parc, o cina romantica sau o simpla declaratie de dragoste pe care ai vrut sa o rostesti, dar nu ti-ai gasit pana acum curajul, ai o multime de moduri prin care iti poti exprima dragostea.

Daca vrei sa porti o tinuta speciala de Ziua Indragostitilor sau doresti sa faci un cadou acelei persoane importante din viata ta, ECCO ti-a pregatit o promotie speciala pentru a-ti implini dorintele. Ai 20% extra-reducere pentru incaltaminte sau genti, cu pret redus sau intreg, daca le cumperi cu un accesoriu. Alege o pereche de pantofi cu toc pentru seara si o curea sau un portmoneu pe care le poti oferi cadou.

Incaltaminte-si-accesorii-ECCO-promotie-Valentine800

Domnii pot purta o pereche de pantofi eleganti sau ghete stilate din piele intoarsa la intalnirea romantica din ziua Sfantului Valentin. Cu siguranta doamnele s-ar bucura sa primeasca in dar un portmoneu ECCO rafinat sau o curea cu accente aurii.

Incaltaminte-si-accesorii-barbati-femei-ECCO-promotie-Valentine800

Oricum iti doresti sa petreci ziua de 14 februarie, aminteste-ti ca iubirea merita intreaga ta pretuire, iar persoana de langa tine va aprecia un simplu „te iubesc”, indiferent de ocazie.