Brandul danez ECCO a câştigat premiul “2017 Best Casual Shoes” la  Sina Fashion Best Taste 2017, ce a avut loc în Beijing în decembrie anul trecut.

Premiile Sina Fashion Best Taste 2017 au rolul de a ajuta la informarea şi educarea consumatorilor cu privire la mărcile şi produsele de înaltă calitate. Evenimentul a reunit mărci din lumea modei, experţi din industrie şi vedete, recunoscând astfel brandurile existente pe piaţa chineză ce păstrează meşteşugul tradiţional, vin cu inovaţii  şi dau dovadă de profesionalism.

Câştigarea premiului Cei mai buni pantofi casual ai anului 2017” este o dovadă a faptului că brandul ECCO utilizează materii prime premium şi o tehnologie avansată şi este un brand al descoperirilor inovatoare în materie de încălţăminte.

Întruchipare a stilului casual modern, colecţia ECCO SOFT 8 reprezintă designul scandinav juxtapus cu o piele de înaltă calitate. Formarea prin injecţie directă a tălpii oferă utilizatorilor o experienţă dinamică şi confortabilă, conducând astfel la aprecierea brandului de către consumatori şi la câştigarea premiului.

ECCO SOFT 8 colectia 2018

ECCO SOFT 8 colectia 2018

 

 

 

 

 

ECCO este unul  dintre cele mai importante branduri de încălţăminte din lume care îmbină stilul şi confortul, suuccesul ECCO fiind construit pe produse realizate dintr-o piele de calitate superioară. În prezent, produsele ECCO sunt vândute în 88 de ţări în peste 2.000 de magazine monobrand şi peste 14.000 de puncte de vânzare.

Noua colecţie ECCO SOFT 8 se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti,                Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.