Chiar daca se spune ca barbati si shoppingul nu se intersecteaza in nici intr-un fel.

Totusi un lucru este sigur, barbatilor le place sa fie apreciati, la fel ca si in cazul femeilor. Asa ca ECCO propune o gama variata de pantofi pentru barbati, ideali pentru sezonul cald.

In pantofii COLLIN te vei simti deosebit si mereu in forma excelenta de a cuceri o femeie. Iti ofera increderea in sine datorita calitati si stilului in design deosebit.

Pantofii Collin in stil casual, sunt conefectionati din piele naturala, prevazuti cu sistemul ECCO Confort Fybre, cu talpa flexibila pot fi purtati zilnic fara nici o problema. Gasesti acesti pantofi in magazinul online la Pretul de 479.90 Ron.

Daca iti doresti sa te simti pur si simplu comod, nu ai de cat sa te incalti cu acesti pantofi fara siret, confectionati din piele cu perforatii permitand piciorul sa respire. Sunt produsul ideal pentru sezonul cald la Pretul de 549.90 Ron.

Pantofii casual cu siret, moderni, confectionati din piele naturala cu talpa direct injectata la Pretul de 479.90 Ron, iti vor oferi confortul maxim de care ai nevoie pe parcursul zilei.

Ecco-shoes.ro va recomanda sa achizitionati incaltaminte online, este mult mai practic si comod.

Bafta la cumparaturi!