ECCO a fost partener official la cea mai recenta editie a Atelierelor de idei Unica, eveniment care a avut loc pe 24 septembrie 2013, la Institutul Cervantes din Bucuresti.

Tema abordata a fost ,, Moda ca business”, iar participantii la atelier au avut ocazia sa descopere povestea din spatele afacerilor de succes a patru femei de business din Romania care si-au transformat pasiunea pentru moda intr-o afacere: creatoarea Dana Rogoz, Venera Arapu, unul dintre cei mai cunoscuti  creatori de moda din Romania, Raluca Vasiliu, designerul din spatele brandului de incaltaminte Nalia Varam, si Ana-Maria Morodan, blogger de fashion.

Cititoarele Unica prezente la evenement au avut parte si de suprize. Cinci dintre ele, alese prin tragere la sorti, au participat la un concurs de stil. Fiecare dintre ele a creat cate o tinuta de zi, folosind piese vestimentare oferite de Unica, botine si genti oferite de ECCO . Cea mai apreciata tinuta de catre juriu a fost cea creata de catre D-ra Diana Flore. Castegatoarea a fost premiata de catre ECCO cu o pereche de botine Sculptured75.

Participantii la eveniment au avut ocazia sa participle la Tombola speciala ,, Incearca ECCO si castiga perechea dorita’’. Castigatoarea fericita a fost Zdrobis Raluca, care a primit ca premiu o pereche de botine din Noua Colectie ECCO Sculptured 75 . O colectie creata speciala de ECCO pentru femeile care prefera sa combina eleganta si confortul zi de zi.

La finalul evenimentului, ECCO a oferit cadouri fiecarui participant la Atelierele de idei Unica, dovedind o data in plus ca ECCO este un brand pentru persone unice.