Eva.ro, primul site de lifestyle feminin din Romania, a sarbatorit 14 ani de existenta in cadrul unei gale unice, gazduite de Bamboo Ballroom Ho LaLa.

Peste 500 de invitati, dintre care zeci de personalitati publice din show biz-ul romanesc au dat curs invitatiei lansate de eva.ro. Gazda evenimentului a fost Geanina Ilies, iar seara a fost deschisa de DJ John Rivas si a continuat cu mini recitaluri sustinute de Nicole Cherry si Bogdan Vladau, momente de dans semnate de trupa de dans Bamboo Girls si trupa scolii de dance Moty Dance.

In cadrul Galei Eva.ro, ECCO a celebrat 11 personalitati din 11 domenii diferite. Personalitatile alese de ECCO sunt nume marcante ale anului 2015 in domeniul in care activeaza, persoane influente care ii inspira pe cei din jur cu talentul si pasiunea lor: Alexandra Ungureanu, Madalina Dragoi, Nicolai Tand, Adina Necula, Cori Gramescu, Bogdan Vladau, Cristina Coman, Maria Andrei, Geanina Ilies, John Rivas si Diana Munteanu.

ECCO Intrinsic reflecta evolutia pantofului sport si inglobeaza ultimele tendinţe in materie de design adaptat aglomeratiei urbane din ziua de azi. Pantofi sport cu design de elita si detalii tehnice special, ECCO Intrinsic imbina armonios confortul şi stabilitatea, gratie talpii direct injectate cu model în zig-zag.

Confecţionaţi fie din piele moale, fie din combinaţie de piele cu un material special tricotat, modelele ECCO Intrinsic sunt create special pentru persoanele cu preocupari atletice, dar care vor totodată sa fie in pas cu moda.

Celebrarea ECCO Intrinsic a fost marcata in cadrul Galei Eva.ro si printr-un moment artistic sustinut de trupa de dans Moty Dance, care a demonstrat ca noii sneakersi ECCO sunt flexibili şi confortabili chiar şi la cele mai energice miscari ale piciorului.

Intregul eveniment Gala Eva.ro 14 ani poate fi vizionat aici: http://www.eva.ro/14-ani/.