In acest an, pentru cei care adora vacantele deosebite si pline de aventura, ECCO le propune noi destinatii de vacanta:

PURNULU NATIONAL PARK – AUSTRALIA, SIMIEN MOUNTAIN – ETHIOPIA, HIMALAYA – NEPAL, YOSEMITE GRAND TRAVERSE – CA & US.

Purnululu

PURNULULU NATIONAL PARK, AUSTRALIA

PURNULULU NATIONAL PARK, AUSTRALIA

Frumusetea cupolei stancoase si falnice a Bungle Bungle Range din Parcul National Purnululu pare magic si de legenda, deoarece acestea isi schimba culoarea de la maro la rosu, portocaliu si auriu.

SIMIEN MOUNTAINS, ETHIOPIA

SIMIEN MOUNTAINS, ETHIOPIA

SIMIEN MOUNTAINS, ETHIOPIA

Atunci cand calatorii vin in Muntii Simien, nu este neobisnuit sa se plimbe printre babuinii Gelada, sa vada wyala ibexes pe stanci si sa observe stolurile de pasari specifice regiunii sau sa se intalneasca cu lupul etiopian, animal pe cale de disparitie.

nepal

HIMALAYA, NEPAL

HIMALAYA, NEPAL

Aceasta calatorie maiestuoasa la mare inaltime prin districtul Khumbu din Nepal, va permite sa vedeti 3 dintre cele mai inalte varfuri de pe pamant (Everest, Lhotse si Lhotse Sar) intr-un singur loc, cat si multe alte varfuri muntoase din Himalaya.

yosemite

YOSEMITE GRAND TRAVERSE, CA & US

YOSEMITE GRAND TRAVERSE, CA & US

Viziteaza cascade, bazine de granit si canale intercalate cu sublime pajisti subalpine, pe faimosul traseu montan John Muir Trail, cu vegetatie spectaculoasa care se intinde printre rocile sedimentare ale Cathedral Range.

Nu pleca in aceste drumetii fara sa iti iei cu tine incaltamintea perfecta pentru vacanta:

Practice si moderne, sandalele sport pentru femei ECCO Kana sunt ideale pentru vacantele aventuroase pe trasee accidentate. Multiplele puncte de ajustare garanteaza o potrivire perfecta, iar talpa usoara si flexibila are o aderenta foarte buna chiar si pe teren accidentat.

ECCO Kana sunt confectionate din piele nubuck, foarte rezistenta, si au un sistem de fixare cu scai pentru o incaltare si ajustare usoara si rapida. Captuseala din material textil absoarbe umezeala lasand piciorul sa respire in mod natural, iar brantul din spuma EVA este acoperit cu microfibra pentru a asigura un climat optim. 

Cu sandalele ECCO Kana vei avea cea mai buna abordare a noilor tale aventuri!