87000302269_EXCEED_J_A1Mai mult decat o modalitate de a ne deplasa de la un loc la altul, mersul pe jos este astazi cea mai populara activitate fizica din lume. Picioarele noastre – forma evolutiva perfecta – ne duc in nenumarate aventuri in fiecare an. Si, indiferent unde mergem, ne dorim mereu sa aratam si sa ne simtim cat mai bine.

Nou in 2016, ECCO EXCEED ajuta pe toata lumea sa atinga acea senzatie sublima, prin combinarea perfecta a nivelului de flexibilitate, stabilitate si stil.

Acest pantof sport creat special pentru mersul pe jos este confectionat din piele de yak, supla si rezistenta, si are talpa flexibila din PU si TPU FLEX Web, care ofera aderenta87000402424_EXCEED_F_A1

si rezistenta la uzura.

Astfel ECCO EXCEED ofera flexibilitate remarcabila, confort si sprijin cu fiecare pas.

ECCO EXCEED este notabil pentru fetele sale din piele de yac, stantate cu o suprapunere in forma de diamant. Acest lucru ofera o doza suplimentara de racoare intr-un pantof foarte functional, care beneficiaza de asemenea de o captuseala textila extrem de respirabila.

Datorita caracteristicilor sale tehnice, ECCO EXCEED este solutia ideala pentru cei care iubesc plimbarile in aer liber si se bucura de natura. Popularitatea mersului pe jos este inradacinata in natura umana si poate fi cheia pentru o viata fericita si sanatoasa!

Noua colectie de pantofi ECCO EXCEED o gasesti in toate magazinele fizice din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, cat si online pe www.ecco-shoes.ro.