ECCO Elaine- imag rep.

Lumea devine din ce in ce mai mica, dar dorinta noastra de a o explora creste constant. Pentru sezonul rece 2015, ECCO s-a inspirat din lumea fascinanta a exploratorilor, creand un stil urban chic multi-functional, care flirteaza cu trendurile safari si nomad. Materialele naturale in tonuri pamantii si nuante de verde kaki stabilesc directia noului stil.

Esential pentru toamna-iarna este sa ai incaltaminte si accesorii multi-functionale, indiferent ca pornesti sa explorezi lumea sau doar cartierul in care locuiesti. Cizmele ECCO Elaine, confectionate din piele nubuc si prevazute cu captuseala din lana sunt tot ce ai nevoie pentru a-ti pastra picioarele in deplina caldura si confort pe timp de iarna.

Talpa rezistenta si groasa este extrem de usoara si flexibila, iar branturile detasabile prevazute cu sistemul ECCO Comfort Fibre asigura circulatia aerului in interiorul cizmei, pentru a mentine un climat sanatos pentru picioare.

Cizmele ECCO Elaine, disponibile pe negru si maro, arata minunat in combinatie cu haine negre, maro sau kaki, skinny jeans, jachete din piele sau denim, dar si geci calduroase de iarna. Usor de integrat si in tinute mai feminine, cu fuste din lana sau bumbac, topuri feminine din matase si cardigane catifelate, cizmele ECCO Elaine aduc o nota de eleganta casual oricarui look de iarna.

Adauga in aceasta combinatie stilata un accesoriu minimalist in stil scandinav, precum geanta dama tip postas ECCO SP din piele moale, si vei fi pregatita sa explorezi iarna in cel mai sofisticat stil!

Descopera intreaga colectie ECCO de cizme toamna-iarna 2015/16!