In perioada 1-3 mai, ECCO iti ofera 20% reducere la al doilea articol achizitionat (cel cu pretul mai mic)! Oferta este valabila pentru incaltaminte sau genti.

De 1 Mai, relaxează-te şi răsfaţă-te cu o binemeritată deconectare de la programul agitat obişnuit! Partenerul tău ideal atunci când eşti în deplasare? Geanta ECCO Finley, creată special pentru ca tu să poţi călători lejer şi cu stil, indiferent că mergi să joci un meci de tenis şi trebuie să iei cu tine echipamentul de sport, sau că te pregăteşti pentru un city break în oraşul tău preferat.

În geanta ECCO Finley poţi să împachetezi toate lucrurile de care ai nevoie pentru o mini-excursie, fără ca bagajul să fie greu de cărat. Designul şi culorile sunt inspirate din tendinţele minimaliste ale sezonului, iar pânza brută, necăptuşită, creează un contrast inedit şi elegant cu detaliile confecţionate din piele premium. Cel mai mare atu: este o geantă unisex, aşa că e potrivită pentru întreaga familie!

Gentile-ECCO-perfecte-pentru-un-city-break-de-1-Mai_2

Geanta ECCO Eyota Canvas este un alt accesoriu versatil atunci cand vrei sa calatoresti cu stil. Este confectionata din panza si stilizata cu o curea ajustabila din piele, care permite utilizarea atat ca geanta de umar, cat si tip postas.

Daca trebuie sa iei mai multe lucruri cu tine, ai nevoie de geanta pentru calatorii ECCO Leicester, super spatioasa si usor de carat, prevazuta cu roti si maner telescopic, retractabil, dar si cu buzunar detasabil pentru laptop, doua buzunare mici, unul mare cu fermoar si suport pentru stilouri. Geanta perfecta pentru calatorii, indiferent unde alegi sa iti petreci concediul vara aceasta!

Descopera intreaga colectie de genti si accesorii ECCO pentru acest sezon!