Pentru toamna-iarna 2015/16, ECCO propune ghete barbatesti care reinterpreteaza designul incaltamintei clasice masculine pentru a crea un look relaxat, urban, la limita dintre casual si formal, rural si urban.

ECCO Holbrok sunt printre cele mai indraznete modele ale sezonului rece, combinand designul clasic al unor ghete de iarna cu detalii moderne si tehnologia confortului de ultima ora.

Ghetele ECCO Holbrok sunt la fel de confortabile pe cat de bine arata! Talpa groasa poate parea greoaie, dar e cat se poate de usoara si flexibila, confectionata din poliuretan pentru a nu incomoda miscarile piciorului in niciun fel.

Pielea ECCO Hydromax® este impermeabila, dar in acelasi timp permite picioarelor sa respire, iar sistemul ECCO Comfort Fibre asigura circulatia aerului in interiorul ghetelor pentru a mentine un climat sanatos pentru picioare.

Ghete Barabati ECCO Holbrok

Ghete Barabati ECCO Holbrok

Extrem de confortabile, ghetele ECCO Holbrok sunt usor de asortat la orice haine de iarna, avand o culoare versatila si un design masculin care se impune prin cusaturi precise si detalii cromatice subtile. Perfecte pentru tinute casual create cu jeansi clasici, pulovere din lana si geci groase in nuante autumnale de gri, maro si verde, ECCO Holbrok aduc un plus de eleganta si stil garderobei masculine de iarna.

Fie ca pornesti la o plimbare prin oras, fie ca te pregatesti pentru o drumetie, cu ECCO Holbrok in picioare poti infrunta orice fel de vreme!

Descopera intreaga colectie de ghete ECCO pentru barbati toamna-iarna 2015/16!