shape2

Colectia noului sezon ECCO SHAPE prezinta o adevarata revolutie pentru femeile care isi doresc sa poarte pantofi cu toc. Cu un design minimalist si o tehnologie extraordinara de ultima ora, colectia ECCO Shape reprezinta o adevarata Style Revolution in care stilul si confortul sunt asigurate in egala masura.

De fapt, intreaga colectie ECCO a sezonului toamna iarna 2016 saluta o noua era a tehnologiei extrem de clara. In acest sezon, noul toc „magic” este in centrul atentiei, cu un design care permite alungirea tocului de 75mm cu un plus de 15mm, devenind astfel un toc de 90 mm. Este un toc puternic, inspirat din energia ritmului alert al zilelor noastre si din spiritul fashionistelor de astazi.

„Femeile moderne doresc sa arate bine, iar noi intelegem ca este la fel de important sa arate bine precum se si simt, motiv pentru care am creat un toc cu adevarat inovator,. Colecţia ECCO SHAPE este echilibrul perfect dintre stilsi confort – Sunt foarte mandru de ceea ce am realizat cu aceasta colectie”, explică Niki Tæstensen, Head of Concept Lab ECCO.

Colectia ECCO SHAPE

Proiectat pentru a tine pasul cu nevoile de zi cu zi ale femeilor moderne, ocupatesi pasionate de moda, fiecare model de toc din noua colectie ECCO SHAPE are o cavitate care coboara calcaiul piciorului in interiorul pantofului. Acest lucru permite tocului de 75mm sa „creasca” cu un plus de 15mm pentru a oferi femeilor un toc de 90mm extrem de elegant si de confortabil, in aceeasi masura.

ECCO SHAPE 75 Pointy in culoarea nisipuluieste pantuful care ofera un aspect modern elegantei traditionale. Acest model clasic cu varful ascutiteste inspirat din stilul anilor ’70 si este creat din piele cu imprimeude sarpe. Acest pantof sofisticat poate fi asortat cu succescu clutch-ul ECCO Sculptured Day realizat din piele imprimatain relief cu aspect de sarpe pe fatasicu piele neteda ECCO Moonstone pe spate. Acest plic atemporal este piesa vibranta ce intregeste tinuta de zicu zi si totodata oferaeleganta si stil oricarei tinute de seara.

Pantoful negru elegant ECCO SHAPE 75 Pointy care se leaga pe glezna, este in stilul MaryJane, stil atat de popular in randul femeilor in anii ’20.Asorteaza aceasta pereche de pantofi cu geanta ECCO SCULPTURED pentru a exprima eleganta desavarsita. Cu un design minimalist, aceasta geanta este confectionata din piele moale si netedasi poate fi purtatasi ca un plic supradimensionat asortat perfect la tinutele de seara.

Botina neagra cu toc ECCO SHAPE 55 este confectionata din piele moale cu un aspect de imitatie de sarpe piton. Toculde 55mm prezinta o optiune excelenta pentru ca aceasta botina sa fie purtata pe tot parcursul zilei, in timp ce formaeleganta ii da aspectul potrivit pentru intalnirile de seara.

Noua colectie ECCO Shape este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro

JOIN THE REVOLUTION #WOMENWHOSHAPETHEWORLD