glamour1 glamour2

O tendinta puternica a noului sezon toamna iarna 2016 este stilul casual glamour cu o atingere atletica stradala. Aceasta tendinta presupune multa stralucire, precum culorile metalice si texturile glamours, si face referire la vechea scoala a hip-hopuluia anilor ‘90, la parkour, la dans contemporan si la street-dance deopotriva.

Pentru noul sezon mai racoros trebuie sa ne pregatim jachete supradimensionate, costume de inspiratie retro si piese vestimentare infuzate cu culori mai reci. Totodata, ar fi bine sa asortam toate acestea si cu noi concepte de pantofi sport sau casual.

Sezonul toamna/iarna 2016 este definit de efecte metalice, detalii din piele bogate si tocuri groase si varfuri rotunjite.

 

Sezonul toamna/iarna 2016 este definit de efecte metalice, detalii din piele bogate si tocuri groase si varfuri rotunjite.glamour3

Sneakersii si gentile sunt elegante si variate, punand accent pe imbunatatirea stilului de viata activ, fara a compromite confortul si functionalitatea. Incaltamintea sport a noului sezon a facut trecerea de la sala de sport la strada, si s-a adaptat practic la orice ocazie. Sneakersii noului sezon sunt cool, moderni, usor de purtat si realizati din materiale de inalta calitate. Iar detaliile exclusive ii transforma intr-un must have al acestui  sezon.