Copiilor le place iarna la nebunie, iar parintii trebuie sa se asigure ca joaca si plimbarile celor mici prin aer rece, ploaie si zapada nu le pun in pericol sanatatea.

 

Incaltamintea de iarna pentru copii trebuie aleasa cu mare grija, deoarece picioarele celor mici sunt in crestere si mereu in miscare.

Copiii merita incaltaminte de cea mai buna calitate, iar noua colectie ECCO pentru copii vine in plus cu un design modern si culori care invita la joaca, distractie si optimism! Ghetele si cizmele ECCO pentru copii sunt:

  • REZISTENTE: usor de incaltat, flexibile si confortabile, cizmele ECCO de iarna ofera picioarelor amortizare de lunga durata si un nivel de confort maxim, de dimineata pana seara;
  • CALDUROASE SI MOI: pielea ECCO asigura caldura, confort si un mediu uscat pentru picioarele copiilor, indiferent de vreme;
  • IMPERMEABILE: membrana GORE-TEX® absoarbe umezeala si pastreaza piciorul curat, chiar daca afara ploua sau ninge;

Pentru bebelusi, ghetele ECCO Infant sunt cea mai buna alegere, fiind prevazute cu o talpa flexibila si usoara din poliuretan, creata special pentru cei mici, in timp ce sistemul de inchidere cu siret asigura suport maxim si fixare perfecta pe picior.

Ghetele ECCO Caden sunt ideale pentru adolescenti, designul inovativ si look-ul unic fiind pe placul tinerilor interesati de moda si stil. Talpa flexibila se muleaza perfect pe forma piciorului, sireturile sunt elastice pentru a permite incaltarea rapida, iar captuseala textila permite aerisirea pantofului, astfel incat piciorul sa nu transpire.

In zilele friguroase de iarna, ghetele outdoor ECCO Snowride ii vor proteja pe copii de temperaturi scazute, ploaie si zapada. Impermeabile si rezistente la uzura, ghetele ECCO Snowride se ajusteaza perfect pe picior, sprijinindu-l la fiecare pas, gratie sistemului de fixare rapida cu doua benzi.

Descopera intreaga colectie de ghete si cizme ECCO pentru copii toamna-iarna 2015/16!