Fa-ti bagajele pentru a te bucura de o escapada in orasul tau favorit sau rezerva-ti bilet pentru o experienta citadina cu totul noua!

Bucura-te zile intregi de cultura, shopping si mancaruri pe care nu le-ai mai gustat pana acum, sau pur si simplu plimba-te fara griji pe strazile orasului care te asteapta sa-l descoperi. Si cum altfel sa ajungi acolo daca nu cu ajutorul unor pantofi comozi, care te pot purta zi de zi catre noi si noi experiente turistice?

Asadar, asigura-te ca in bagajul tau isi gasesc loc ECCO Osan, pantofi din piele in culoarea sezonului – rosu aprins. Sunt extrem de usori si de flexibili, si ii vei putea purta de dimineata pana seara in timp ce cutreieri muzee si magazine, monumente si cafenele. Nu mai astepta: ia-ti pantofii rosii si fugi la aeroport pentru a demara aventura culturala spontana de 1 Mai!

Ce zici sa asortam pantofii ECCO Osan cu o geanta pe masura?
Noi iti propunem geanta ECCO Belaga sau ECCO Barra.

Sau alegi Marea Neagra ca si destinatie? Ce poate fii mai frumos decat sa vezi rasaritul de pe malul marii… Nu uita sa iei cu tine palaria de soara si ochelarii, accesorii de nelipsit. Unei tinute lejere si unui bronz impecabil, ce poate fii mai potrivit decat ECCO Rudny, ECCO Flash, ECCO Jab, ECCO Touch 25.

Bucura-te de un 1 Mai insorit si relaxant!

Noua colectie ECCO pentru primavara-vara 2014 este disponibila online pe www.ecco-shoes.ro si in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov.