Fa cunostinta cu familia Pastrana

Ce face o familie? Petrece timp impreuna, facand ceea ce le place cel mai mult. Cu Travis Pastranas, Lyn-Z si fiicele lor Addie si Bristol.

Ce este familia moderna pentru tine?
Familia moderna pentru mine este un amestec foarte distractiv si diferit de oameni. Nu mai este doar mama, tata, copiii si atat.

Ce face Pastranaland(zona din jurul casei familiei Pastrana) speciala?
Pastranaland a fost un loc in care cei mai buni sportivi din lume faceau cele mai nebunesti lucruri in sporturile de actiune iar mai apoi s-a transformat intr-un loc de joaca pentru familia moderna.

Cum arata Pastranaland?
Skateboard, trambuline, ce altceva? Jocuri? Mașini ciudate, scutere, groapa cu bureti pentru sarituri, perete de alpinism.

Cum ai descrie o Duminica tipica acasa?
O Duminica in care Travis este in afara orasului consta in canapea, relaxare, filme, pisici, caini. Foarte relaxant. Duminica in care Travis este acasa este agitata: inotam, sarim, alergam, ne cataram.

Care crezi ca sunt cele mai importante calitati pe care le poti oferi fiicelor tale?
Pentru mine, cele mai importante calitati sunt sa le las sa-si urmeze propria pasiune. Pasiunea este ceea ce defineste succesul.

Cu ce sperati sa ramana fiicele voastre cand vor fi mari?
Probabil cel mai important lucru pe care sper sa-l ia de la noi este sa continue sa faca ceea ce le pasioneaza. Iar daca interesele se schimba, sa redescopere acel lucru ce le pasioneaza.

"Daca am o zi libera, fac exact ceea ce fac in fiecare zi pentru a-mi castiga existenta, doar ca o fac impreuna cu familia mea."

Travis Pastrana

Ce ar trebui sa evite copiii tai?
Sa evite jocurile ce implica roti si viteza daca nu sunt facute in siguranta. Cand o fac sa poarte intotdeauna pantofi potriviti si o casca de protectie.

Ce face o familie?
Iti ofera dragoste si sprijin, distractie si rasete, lucruri nebunesti si respect. Si fara lamentari.


Travis Pastrana si familia
Travis Pastrana este o figura cunoscuta in lumea sporturilor de actiune si este celebru pentru cascadoriile indraznete si realizarile in diverse sporturi extreme. Cariera sa cuprinde motocross, curse de raliuri si cascadorie. Travis este recunoscut pentru energia si angajamentul sau in depasirea limitelor ce par imposibile in sporturile de actiune. In plus, are o familie unita, care a fost si este esentiala in cariera sa, oferindu-i sprijin in fiecare moment.

Sotia sa Lyn-Z este o persoana cunoscuta in lumea skateboardingului si a sporturilor de actiune. Cariera ei este marcata de realizari spectaculoase, o pasiune pentru skate si o daruire neinduplecata pentru acest sport. Ea este casatorita cu Travis Pastrana si au doua fiice, Addie si Bristol.

Descopera Colectia