REGULAMENT CAMPANIE

BLACK FRIDAY SALE

12 - 29 Noiembrie 2021

CYBER MONDAY

29 Noiembrie 2021

 

Oferta promotionala este valabila online pe www.ecco-shoes.ro cat si in magazinele ECCO din Bucuresti: ECCO Baneasa, ECCO Plaza, ECCO Promenada, ECCO Afi Cotroceni, ECCO Mega Mall, ECCO ParkLake, Cluj: ECCO VIVO, ECCO Iulius Mall, Constanta: ECCO City Park, Iasi: ECCO Palas Mall, Timisoara: ECCO Iulius Mall, ECCO Shopping City, Brasov: ECCO AFI Brasov, ECCO Coresi, Sibiu: ECCO Str. Telefoanelor in perioada 12 - 29 Noiembrie 2021, in limita stocului disponibil conform O.G. 99/2000 si legii nr. 650/2002.

 

MECANISM CAMPANIE

 • Articolul 1.Organizatorul campaniilor de reduceri

  1.1. S.C. ECCO FOOTWEAR ROMANIA  S.R.L. cu sediul in localitatea Cluj-Napoca, Str. Tudor Vladimirescu FN , jud. Cluj , inregistrata la Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/167/03.02.2011, CUI: RO 27980569, Cont bancar RO69BRDE130SV29946401300, deschis la BRD Cluj.

  1.2. Decizia de derulare a campaniilor promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public.

  1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniilor, din motive intemeiate.

  Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii.

  2.1. Campaniile promotionale se desfasoara in magazinele ECCO si pe site-ul ecco-shoes.ro;

  2.2. Perioada de acordare a reducerilor pentru produsele aflate in promotie cu BLACK SALE, BLACK FRIDAY OUTLET, este mentionata la sectiunea “Regulament” disponibila online sau in formatul tiparit disponibil la casa de marcat, accesibil clientului; reducerile promotionale se refera la reducerile practicate in perioada 12 -29 noiembrie 2021.

 • 2.3. Perioada de acordare a reducerilor pentru produsele aflate in promotie cu - 10% in cos. COD CYBER10, este mentionata la sectiunea “Regulament” disponibila online sau in formatul tiparit disponibil la casa de marcat, accesibil clientului; reducerile promotionale se refera la reducerile practicate in perioada data 29 noiembrie 2021. Clientul beneficiaza in aceasat zi de 10 % REDUCERE in cosul de cumoaraturi aplicand codul CYBER10.

 • Articolul 3. Produse participante la campanie

  3.1. Obiectul campaniilor il reprezinta o selectie de produse din colectia de incaltaminte, genti, portmonee, curele si manusi.

  Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

  4.1. De aceste campanii beneficiaza orice persoana fizica avand domiciliul stabil in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioadele mentionate.

  Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniilor promotionale

  5.1. Modul de desfasurare a fiecarei campanii promotionale va fi descris pe site in sectiunea “Regulament” si in sectiunea dedicata afisata la casa de marcat in magazinele offline. Pentru ofertele perioadei curente se va afisa pe fiecare produs participant reducerile prin afisarea pretului vechi taiat cat si a noului pret redus, respective eticheta de discount aferenta reducerii.

  5.2. In cazul existentei/aparitiei posibilitatii de returnare a unui produs participant la campanii, se vor aplica prevederile descrise in "Retur" disponibila pe site.

  6.2. Reducerile practicate in magazinele full price si online sunt de pana la 40%, la o selectie de articole campanie desfasurata conform regulamentului existen in magazin si disponibil online.

  Articolul 6. Modalitate identificare si cumparare

  6.1. O persoana poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul promotiei. Pretul unui produs este identic in magzinele offline cu cel din online www.ecco-shoes.ro.

  6.2. In cazul comenzilor online conditiile de transport si livrare se vor aplica conform prevederilor disponibile pe site.

  6.3. Semnalizarea articolelor participante la campanie vor fi semnalizate conform etichetei exemplificate mai jos.

  Offline       

  Prețul vechi (taiat) Este cel mai mic pret din ultimele 30 de zile, iar reducerea este menționată sub formă procentuală si valorică. Mai jos exemplu de semnalizare. Produsele sunt marcate cu eticheta exemplificata mai jos. Pe eticheta este semnalizat discountul aplicat, pretul vecitaiat si pretul redus.                                                         

          

  PRP (Pret Recomandat de Producator) PRP reprezinta un reper aditional de informare pentru clientii nostri astfel acestia sunt informati asupra valorii de piata a produsului si astfel clientul poate lua decizia corecta. Pretul este afisat pe price tag generic, exemplificat mai jos. Pe price tag este afisat PRP netaiat si pretul de vanzare.

  Online shop ecco-shoes.ro

  Prețul vechi (taiat) Este cel mai mic pret din ultimele 30 de zile, scris cu fint rosu, iar reducerea, scrisa cu font verde, este menționată sub formă valorică. Mai jos exemplu de semnalizare. Produsele sunt marcate cu bulina Black Friday Outlet in situatia in care produsul provine din sezoane mai vechi, din stocul. In cadrul comunicarii reducerii de pret, reducerea exprimata in procente sub bulina de semnalizare a campanie reprezinta valoarea absoluta cu care se reduce.

     

   

  PRP (Pret Recomandat de Producator) PRP reprezinta un reper aditional de informare pentru clientii nostri astfel acestia sunt informati asupra valorii de piata a produsului si astfel clientul poate lua decizia corecta.

  6.4. Alte semnalizari disponibile in magazinul online

  Pret OUTLET Articolele semnalizate cu bulina rosie Outlet provin din sezone vechi/ magazine de tip OUTLET.

  PRP (Pret Recomandat de Producator) pentru articolele din categoria OUTLET PRP reprezinta un reper aditional de informare pentru clientii nostri astfel acestia sunt informati asupra valorii de piata a produsului si astfel clientul poate lua decizia corecta. Exemplificarea situatiei este mai jos.

  Prețul vechi (taiat) pentru articolele din categoria OUTLET Este cel mai mic pret din ultimele 30 de zile, iar reducerea este menționată sub formă procentuală si valorică. Mai jos exemplu de semnalizare. Produsele sunt marcate cu bulina rosie OUTLET si procent de reducere.

   

  Articolele marcate cu “- 10% in cos. COD CYBER10”  beneficiaza de 10% Extra reducere/10% REDUCERE dupa aplicarea codului in cos.

 • Articolul 7. Taxe si impozite

  Prezentele campanii se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

  Articolul 8. Litigii

  Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campaniile promotionale se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

  Articolul 9. Intreruperea campaniei promotionale

  Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campaniile promotionale sau de a modifica regulamentul si anexele acestuia, oricand pe parcursul desfasurarii acestora, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, actualizare materiale de comunicare offlice, regulamentele exteren in magazine).

  Articolul 10. Regulamentul promotiilor este afisat si disponibil pe site-ul ecco-shoes.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiilor.

IMPORTANT!

Cardurile de fidelitate/voucherele NU se cumuleaza cu aceasta oferta!

Nu se cumuleaza cu alte oferte existente pe site!

Manusile si produsele de intretinere nu intra in aceasta promotie!