Cum RETURNEZI produsele

Retur garantat pana la 30 de zile – 14 zile banii inapoi (doar pentru cumparaturi online)

Poti returna incaltamintea, indiferent de motiv in termen de maxim 30 de zile calendaristice, cu conditia ca incaltamintea sa fie in stare buna, nepurtata, in ambalajul original si ambalat corespunzator pentru a nu se deteriora la transport, insotita de factura aferenta, iar noi iti vom returna suma integrala pe care ai platit-o pentru produs, in termen de 14 de zile calendaristice de la inapoierea ei.

Poti returna produsele ECCO in orice magazin ECCO din tara, vezi AICI lista completa.

Sau prin curierat, urmand 3 pasi simpli:

  • 1.   Ambalezi cutia pantofilor/geanta intr-un ambalaj suplimentar. (Iti vom fi recunoscatori daca returnezi produsul in cutia originala.)

  • 2.   Chemi firma de curierat (orice firma de curierat) sa iti ridice produsul. Pe colet, treci urmatoarea adresa: KRM FOOTWEAR ROMANIA SRL, Str. Tudor Vladimirescu FN, Loc. Cluj Napoca, Jud. Cluj, (in atentia AURA MIHALTAN);

  • 3.   Dupa ce trimiti coletul, returul trebuie anuntat pe email amm@krm.ag cu urmatoarele date ale dvs: NUMELE SI PRENUMELE complet, CONTUL BANCAR SI BANCA, sau alta metoda prin care doresti sa iti facem plata, SAU completezi formularul de retragere pe care il gasesti AICI si il trimiti prin email amm@krm.ag (in atentia AURA MIHALTAN), impreuna cu datele contului bancar si banca sau alta metoda prin care doresti sa iti facem plata. (Formularul de retur e prezentat ca model si nu este obligatoriu)

  • Din momentul in care primim coletul, va vom returna contravaloarea produsului (fara taxele de transport) in termen de 14 zile calendaristice prin transfer bancar. 
  • In cazul in care se doreste returnarea contravalorii produsului prin alta metoda diferita de transferul bancar, plata se va face in 14 zile calendaristice.

 • Produsele trebuie returnate in conditia in care au fost primite, nepurtate. In cazul in care produsele au fost purtate sau deteriorate ducand la diminuarea valorii lor, se vor retine o parte din banii platiti pentru acele produse, pentru a acoperi costurile pagubelor.

Costul transportului de RETUR este suportat de client.
Pentru orice nelamurire, te rugam sa ne contactezi telefonic 0730888424 sau la email-ul amm@krm.ag.

Cum SCHIMBI produsele

Schimb garantat in 360 de zile (doar pentru cumparaturi online)

In cazul in care doresti schimb de marime sau de produs (cu conditia ca incaltamintea sa fie in stare buna, nepurtata) poti schimba produsele ECCO in orice magazin ECCO din tara, vezi AICI lista completa.

Sau prin curierat, urmand cei 2 pasi de mai jos:

  • 1.   Ne scrii un email pe adresa odp@krm.ag in care precizezi:  codul si marimea produsului pe care il returnezi  si codul si marimea produsului pe care il doresti la schimb;

  • 2.   Pastrezi incaltamintea la tine iar cand ajunge curierul trimis de catre noi o vei da la schimb pentru noua pereche dorita de tine;

  • Incaltamintea returnata trebuie sa fie intr-un ambalaj suplimentar de protectie, pentru a nu se deteriora la transport; Iti vom fi recunoscatori daca produsul returnat va fi impachetat in ambalajul original.

 • Garantam schimbarea produsului in limita stocului disponibil.

Primul schimb este gratuit (doar pentru cumparaturi online)

Primul schimb este gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 300 lei. In cazul in care nici perechea trimisa la schimb nu ti se potriveste si doresti sa schimbi din nou, atunci plata transportului va fi suportata de catre tine. Schimbul de produse nu se cumuleaza cu promotiile active.

Ideea pe care mergem noi este ca magazinul online ecco-shoes.ro sa ofere facilitati ca un magazin clasic. Pentru a realiza acest lucru este foarte important ca toti clientii sa poata schimba incaltamintea daca ceva nu le convine exact ca la un magazin clasic, chiar daca pentru noi acest lucru inseamna un efort suplimentar, financiar si de logistica.
Iti multumim!

GARANTIE

GARANTIE PRODUSE

Pasteaza talonul de garantie si factura pentru eventuale reclamatii de calitate, care pot fi adresate magazinului. Garantia legala de conformitate este de 2 ani de la livrare, iar cea comerciala de 1 luna. Durata medie de utilizare este de 12 luni, daca se respecta recomandarile generale privind ingrijirea incaltamintei. In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului urmatoarele:

  • -   Repararea incaltamintei;

  • -   Inlocuirea produsului - daca repararea nu este posibila;

 • -   Returnarea banilor - daca repararea nu este posibila, iar inlocuirea este imposibila sau disproportionata.

Daca nu esti de acord cu conditiile din talonul de garantie poti returna produsul in maxim 30 de zile de la achizitionare cu conditia ca acesta sa nu fie purtat.

Incearca incaltamintea, iar in cazul in care te strange sau nu ti se potriveste sunt sanse mici ca pielea sa cedeze.
Incaltamintea trebuie purtata adecvat conditiilor meteo si materialelor din care este confectionata.
Produsele netratate special sau fara membrana Gore-Tex nu sunt impermeabile.

In cazul deteriorarii intentionate a produsului nu vei beneficia de garantie. In acest caz, produsele se vor trimite catre un centru independent de expertiza si daca se dovedeste culpa cumparatorului – acesta va suporta contravaloarea expertizei.

Stabilirea neconformitatii articolului si a gradului de gravitate a acesteia se face conform prevederilor nationale SR ISO 3951/1998 si ale altor acte normative referitoare la neconformitati. Reclamatiile se solutioneaza in termen de 14 zile calendaristice de la efectuarea acestora.

RECOMANDARI GENERALE PRIVIND INGRIJIREA INCALTAMINTEI

 • Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri;
 • Dupa cateva purtari, pe incaltaminte se va aplica un strat subtire de crema sau ceara de incaltaminte;
 • Se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte pe sezon;
 • Se interzice cu desavarsire spalarea incaltamintei in masina de spalat.

ECCO ROMANIA nu raspunde pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv, precum si pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei datorat marimii necorespunzatoare.

Incaltamintea umeda se usuca lent, la temperatura camerei, ferita de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folosi uscarea la ventilator, calorifer, sau alte surse de caldura. Fetele si talpa pantofilor trebuie ferite de contactul cu solventi, smoala, bitum moale sau alte materiale corozive.

Deoarece captuseala produsului nu a fost tratata chimic pentru fixarea pigmentului, exista riscul transferului culorii pe ciorap. Se recomanda folosirea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa. Acesta nu reprezinta un defect de fabricatie si de aceea nu constituie motiv de reclamatie.

Incaltamintea cu fete din piele naturala cu suprafata lucioasa se ingrijeste prin aplicarea unui strat de crema de pantofi la culoare sau neutra, cu ajutorul unei carpe moi sau perie, dupa ce in prealabil au fost indepartate resturile de praf sau murdarie cu o carpa umeda. Petele persistente se indeparteaza cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent (spuma ECCO). Protejeaza pielea impotriva umiditatii aplicand spray-ul pentru impermeabilitate.

Incaltamintea cu fete din piele naturala - antilopa, piele intoarsa sau nabuc - se curata cu ajutorul unei carpe moi, uscate, al unui burete sau al unei perii cu peri moi. Nu folosi apa, pentru ca fata materialului s-ar putea pata.

Petele profunde de murdarie se inlatura cu ajutorul spumei speciale ECCO. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind o solutie contra petelor, speciala pentru pielea suede sau nabuc. In ambele situatii este contraindicata folosirea unei perii aspre, deoarece aceasta poate produce deteriorari ale fetelor pantofului. Pielea intoarsa si cea nabuc se protejeaza impotriva umiditatii prin aplicarea spray-ului de impermeabilitate ECCO.

Articolele din inlocuitor sau material textil se vor curata cu ajutorul unei carpe moi sau cu ajutorul spumei de curatare ECCO. Este interzisa folosirea detergentilor lichizi, deoarece acestia contin solventi care ataca materialul de baza al pantofilor in cauza. Incaltamintea cu fete din texil se recomanda a fi purtate pe timp uscat.

Incaltamintea cu fete din lac, piei metalizate, lacuite, se curata de praf cu o carpa moale. Ea trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (alcool, acetona). Nu folosi solutii de curatare sau substante de intretinere deoarece exista riscul deteriorarii fetelor din piele.

ATENTIONARI!
A se evita contactul cu uleiuri, vaseline, vopsele.

Producator: ECCO SKO AS, Danemarca
Fabricat in: Fabrici proprii in China, Indonezia, Tailanda, Slovacia, India, Portugalia
Importator: KRM FOOTWEAR ROMANIA SRL, Str. Tudor Vladimirescu FN, Cluj Napoca, Tel: 0264 435 714 
Comerciant: KRM FOOTWEAR ROMANIA SRL Str. Tudor Vladimirescu FN, Cluj Napoca, Tel: 0264 435 714