Asumarea responsabilitatii

Ne straduim constant sa imbunatatim practicile de mediu si sa minimizam impactul nostru asupra planetei. Este o calatorie continua si ne angajam sa continuam sa reducem deseurile si consumul de apa, in timp ce realizam produse durabile care vor rezista sezon dupa sezon.

Reducerea consumului de apa

Scopul nostru de a creste eficienta apei in procesul de tabacire a pielii este o mare parte a misiunii noastre de sustenabilitate. Tehnologia DriTan™ de la ECCO Leather a fost dezvoltata ca un prim pas catre o productie de piele mai eficienta din punct de vedere al consumului de apa, o metoda de productie care schimba jocul pentru industria pielii.

Tabacirea pielii exista de mii de ani si a fost intotdeauna considerata imposibila fara a folosi cantitati mari de apa. ECCO DriTan™ a inovat industria utilizand umiditatea deja prezenta in piei.

Utilizand ECCO DriTan™, nu este nevoie sa adaugi apa in timpul procesului de tabacire. Dupa introducerea acestei metode, ECCO economiseste 20 de litri de apa pe bucata de piele si peste 25 de milioane de litri de apa in productia anuala.

Suntem mandri de calitatea, durabilitatea si versatilitatea pielii ECCO DriTan™. De aceea, am pus tehnologia la dispoziia altor tabacarii de piele, pentru a avea un impact pozitiv asupra eficientei apei pentru industria de piele.

Reducerea deseurilor

Tehnologia DriTan™ salveaza anual 600 de tone de apa si reziduri ce ar ajunge in mod normal la depozitele de deseuri dupa procesul de productie si aduce o viata noua produselor secundare, ajutand la atingerea cat mai rapida a obiectivul nostru de zero deseuri.

Facuti sa reziste

Imbunatatim continuu modul in care proiectam si fabricm pantofii ECCO, astfel incat sa reziste sezon dupa sezon. Durabilitatea la moda lenta si stilul clasic sunt integrate datorita tehnologiei ECCO FLUIDFORM™ si ECCO TRAYTECH™.

Grija pentru Planeta

Grija pentru mediu si continuarea inovatiei in gasirea unor modalitati mai sustenabile de a ne crea produsele se afla in centrul a tot ceea ce facem la ECCO. De aceea, ne-am angajat sa atingem patru obiective ambitioase de mediu până în 2030.

In 2020, am publicat un plan cu obiectivele specifice de mediu pe care ECCO isi propune sa le urmareasca pana în 2030.

Investim in viitor

Ajuta-ti pantofii ECCO sa reziste si mai mult

Pentru a asigura calitatea de lunga durata a modelelor noastre, am dezvoltat o gama larga de produse si seturi pentru a curata, ingriji si proteja pielea. Ai grija de pantofi incat sa arate bine, sa arate ca noi si sa reziste mai mult cu sfaturile si recomandarile noastre.

Descopera ECCO

Despre noi

Viziunea noastra este sa fim liderul la incaltamintea premium si articolele din piele.

Mestesugul

Mestesugul si inovatia sunt in centrul a tot ceea ce proiectam si realizam la ECCO.

Inovatia

Afla mai multe despre cum inovam constant si depasim granitele productiei moderne de incaltaminte.