Moda feminina are un suflu nou in sezonul primavara-vara 2016 cu o stralucire sub forma a doua noi culori metalice Iridescent Beetle si Champagne Sheen.

Ambele culori adauga un lux sidefat accesoriilor acestui sezon si ofera o efervescenta subtila.

Champagne Sheen adauga un finisaj rafinat incaltamintei si gentilor pentru femei, dandu-le astfel o nota de lux. Culoarea sampaniei exprima factorul bling al noului sezon, ce ofera incaltamintei stralucirea necesara pentru tinutele spumoase de seară. In acest sezon, in special incaltamintea sport, este actualizata cu o tenta futuristica, care incorporeaza o nuanta metalica subtila, ca o umbra oglindita, care straluceste in intuneric.

Aceeasi stralucire glamour o gasim si la gentile sezonului primavara-vara 2016. Nuantele metalizate ca de sampanie prezente in colecțiile contemporane de accesorii, pot varia de la culoarea rece a argintului la cea calda a aurului.

Champagne-trend

ROSE CHAMPAGNE

Tendintele in materie de vin si sampanie sunt la fel de schimbatoare ca si cele din moda. Cum vinul  rose a crescut in popularitate in ultimii ani, noul trend in materie de vin spumant este Rose Champagne. Aceasta nuanta calda de Rose Champagne combina nuantele de blush ale sezonului anterior primavara-vara 2015 cu culoarea Dusty Rose a sezonului toamna-iarna 2015/2016, creand astfel un ton de pastel putin mai saturat.

Colectia ECCO a sezonului primavara-vara 2016 ne propune un cocktail de accesorii in culorile de baza ale sampaniei.

champagne-ecco

Gentile stralucitoare sunt cele mai bune prietene ale unei doamne pentru acele evenimente de covor rosu. Aceasta versiune reinterpretata a pantofilor si sandalelor in nuante metalice, elegante si discrete, dau un aer de rafinament oricarei tinute.

Un cocktail pe baza de sampanie rafinat, efervescent si stralucitor!