Women Rally Timisoara – un eveniment unde totul a fost la superlativ

In 21-23 iunie, zeci de femei curajoase si dornice de adrenalina si-au pus casca pe cap si au apasat pedala de aceleratie pana la podea, la cea de-a doua editie a Campionatului National Women Rally.

Evenimentul realizat de Laura Savu, a avut loc in Timisoara, in incinta parcarii Shopping City, unde participantele si-au testat miscarile talentate in ale condusului si in ale vitezei.

La deschiderea concursului, 3 romance sportive cu nume importante la nivel international, au format doua dintre echipaje. Este vorba mai exact de: gimnasta Catalina Ponor, cunoscuta ca multipla medaliata olimpica, Mihaela Dobranici, singura femeie care a reprezentat Romania in Campionatul Mondial de Raliuri pana in prezent si care este medic cu specialitatea medicina sportiva si Ramona Rusu care este multipla campioana europeana de drift.

Inainte de a da startul, Catalina Ponor a testat o pereche de incaltaminte ECCO COOL2.0 pentru confortul unei curse vibrante care avea sa inceapa.

Doamnele au plecat de la eveniment, cu o experienta de neuitat, prietenii stranse si multe premii atractive. Finalistele au urcat pe podim, fiind aplaudate pentru locurile binemeritate si castigate.

Clasament General:

  1. Mirela Potopea – Ford Focus
  2. Melinda Filep – Mazda MX-5
  3. Izabella Gavrila – Peugeot 106

Clasa 1:

  1. Ioana Petrișor – Dacia Logan
  2. Laura Avramescu – Peugeot 208
  3. Andrada Munteanu – Opel Astra

Clasa 2:

  1. Melinda Filep – Mazda MX-5
  2. Mirela Bejnariu – Honda Civic
  3. Nadia Gavriluta – Mazda CX3

Clasa 3:

  1. Mirela Potopea – Ford Focus
  2. Izabella Gavrila – Peugeot 106
  3. Andreea Aldea – Citroen DS3

La dineul oficial, a avut loc o licitatie cu scop caritabil. Suma stransa in valoare de 4450 lei a fost dedicata cauzei organizatiei Tineretul Maltez din Timisoara, care va achizitiona pentru Geanina un scaun cu rotile electric, deoarece sufera de tetrapareza spastica.

Evenimentul va continua cu a treia editie, la Cluj-Napoca, in 13-15, septembrie pentru iubitoarele de viteza.

Toata activitatea Women Rally poate fi urmarita in timp real in social media.