ECCO TREDTRAY= Confort & stil 

A venit sezonul răcoros, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci vreun sacrificiu legat de stilul tău vestimentar, și tocmai de aceea ECCO sare în ajutor cu ECCO TREDTRAY, gama dedicată AW20 ce îți va oferi un look urban, cool, de star rock’n’roll.

”Look-ul de urban hiker este încă în tendințe, ba chiar devine din ce în ce mai popular. Tocmai de aceea, dorința noastră principală este să îi oferim un stil mai urban consumatorului final, pentru sezonul de toamnă – iarnă. Cu siluete noi și mai multe accesorii metalice, vedem cu siguranță că acest look se inspiră destul de mult din outdoor, iar noile tipuri de piele folosite la această colecție va oferi o experiență plăcută pe timp de iarnă celor care o vor alege.” – Thomas Maymann, ECCO Category Management.

Fii mereu în trend cu ECCO

Pe toate piețele, consumatorii așteaptă de la încălțăminte din ce în ce mai mult ”confort”, pe tot parcursul zilei. Tocmai de accea ECCO vine cu o gamă de cizme Derby, Chelsea și Combat ce au tălpi rezistente și care oferă un confort de neegalat. În plus, sunt și la modă!

Gama este concepută pentru tineri, conștienți de stil, care caută o cizmă care să adauge un plus aspectului urban care este acum în trend. Cu ECCO TREDTREY, beneficiezi de confort, durabilitate și aderență excepționale, fără a compromite stilul care te definește.

Alege inovația care să îți completeze stilul

Gama ECCO TREDTREY este dotată cu o serie de tehnologii și materiale inovatoare ce îi îmbunătățesc aspectul progresiv, în timp ce tehnologia TrayTech oferă un confort sporit de fiecare dată când le porți. De asemenea, unele dintre cizmele din această gamă prezintă tehnologia impermeabilă ECCO HM100K.

Datorită esteticii versatile pe care o are, ECCO TREDTRAY pot fi purtate oriunde, inclusiv la birou. Produsele din gama ECCO TREDTRAY se asortează rapid cu stilul tău și cu o gamă de look-uri indiferent de ocazie, fie că este una casual sau una gata de party. Amortizare, recul și o potrivire naturală – toate ghetele din gamă sunt realizate folosind tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort, care:

  • Asigură un echilibru fin între amortizare și recul;
  • Oferă o potrivire naturală;
  • Garantează durabilitatea acestui produs.

Descoperă întreaga gamă pe www.ecco-shoes.ro!