Ghetele noastre de iarnă pentru femei urmează tendința globală care își dorește ca și încălțămintea formală să devină mai casual.

 Cu selecția de ghete de damă pentru toamna / iarna 2021 – ECCO MODTRAY și ECCO SOLICE, ECCO se aliniază acestei tendințe. Puteți purta aceste ghete care au un aspect premium și totuși funcțional, în aproape orice ocazie, făcându-le să fie extrem de versatile.

#MOVESLIKEYOU

Noua campanie ECCO #MovesLikeYou pentru 2021 – care sărbătorește energia și optimismul mărcii – este adusă la viață și de aceste ghete de iarnă.

www.ecco-shoes.ro

DE LA CAFEAUA CU PRIETENII DIRECT LA PETRECERE

 Această gamă de ghete pentru femei se situează în spațiul în care se contopesc mai multe stiluri: formal, casual și modern. Inspirate din moda masculină, prezintă tălpi de cauciuc, groase și rezistente care oferă atât aderență, cât și glamour.Indiferent dacă sunt confecționate din piele netedă sau dintr-un amestec mai funcțional de piele netedă și piele întoarsă, ECCO MODTRAY pot fi ușor purtate pentru ocazii formale sau mai relaxate.

 Experimentați confortul anatomic, amortizarea și flexibilitatea oferite de cizmele realizate cu tehnologia TRAYTECH ™, precum și tehnologia de injectare a tălpii, ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort. Pentru a vă menține piciorul cald și uscat, avem și modele rezistente la apă, create cu propria tehnologie hidrofugă HYDROMAX de la ECCO și o căptușeală din lână.

 PĂȘEȘTE CU ÎNCREDERE ÎN LUNILE RECI DE IARNĂ

Chiar dacă urmează perioada de iarnă, când străzile sunt acoperite cu zăpadă și gheață, cu ECCO SOLICE nu există niciun motiv să vă compromiteți stilul. Picioarele se vor simți extrem de confortabil datorită căptușelilor groase, iar pielea premium vă va oferi un look ce nu va trece neobservat.

LANSARE

ECCO MODTRAY va fi lansat în septembrie și octombrie 2021, în timp ce ECCO SOLICE va fi lansat în noiembrie 2021.

BUCURA-TE DE STIL ȘI CONFORT ÎN ACEASTĂ IARNĂ

Vizitați www.ecco-shoes.ro sau unul dintre magazinele ECCO pentru a descoperi confortul și estetica versatilă a modelelor ECCO MODTRAY și a ECCO SOLICE.

www.ecco-shoes.ro