Directia in moda pentru femei pentru primavara/vara 2016 ofera o privire exclusiva spre un punct cheie: Holi Festival, un amestec de culori intense precum rozul, galbenul, albastrul.

Culorile saturate joacă un rol vital in aceast sezon, cu nuante luminoase si intense,  ce se potrivesc perfect cu noul design al accesoriilor. Colectiile pentru sezonul primavara/vara 2016 prezentate la New York, Londra, Milano si Paris dezvaluie o noua paleta de culori proaspete pentru a actualiza garderoba femeilor, atit in ceea ce priveste imbracamintea cit si accesoriile si incaltamintea. Noile directii de culoare includ exploziile energetice ale culorilor puternice.

Holi Festival

BACKYARD BRIGHTS PALETTE 

Reintoarcerea nuantelor vii in moda ofera un trend plin de viata, cu radacini in culorile calde și reci. Rosul joaca un rol central in acest sezon, in timp ce galbenul ofera o culoare saturata ca alternativa. O alta optiune apreciata este albastrul electric, in timp ce rozul puternic aduce intr-adevar ceva nou.

Picture3

Deep Ink Denim

Culorile marine aduc o stare de spirit romantica atit in moda pentru femei, cit si in cea pentru barbati. In acest sezon, albastrul clasic ia o noua dimensiune atingand adancimea apelor marine, obtinandu-se o culoare cheie cu un ton intunecat, ca de tus. Nuanta profunda de indigo insufla stiluri rafinate pentru genti, iar in combinatie cu albul se obtine o atingere sportiva pentru incaltaminte.

Havana Blue

Nuantele de albastru, de la cerul senin pina la cobaltul de adincime,  sunt aduse impreuna pentru a crea stiluri casual si formale ce se combina ingenios pentru a da un rafinament nou sezonului primavara/vara 2016, acesta fiind stilul relaxat. Colectia ECCO a sezonului primavara/vara 2016 aduce in atentie stilul sofisticat si modernist cu o tenta de trecut: fucsia. Culoarea puternica fucsia si nuantele incandescente de rosu sugereaza tonurile florale ale verii, in timp ce variantele puternice de galben creeaza imaginea de colectie idealista si optimista!