SCHIMBUL SI RETURUL - la achizitii din MAGAZIN

  SCHIMB COMANDA MAGAZIN

In cazul unei achizitii din magazin, poti schimba produsul cu un alt model sau alta marime in termen de 30 zile calendaristice de la achizitie, cu conditia ca incaltamintea sa fie NEPURTATA si fara urme de uzura, de asemenea nu uita sa ai la tine si bonul fiscal.

  RETUR COMANDA MAGAZIN

In cazul unei achizitii din magazin, daca constati ca produsul achizitionat nu ti se potriveste si vrei banii inapoi, il poti aduce inapoi in magazinul in care ai facut achizitia impreuna cu bonul fiscal in termen de maxim 24h de la achizitie, iar noi iti vom ramburasa banii.

  GARANTIA PRODUSELOR

Pastreaza talonul de garantie si bonul fiscal pentru eventuale reclamatii de calitate, care pot fi adresate magazinului.

Prin acest talon de garantie, nu sunt incalcate drepturile consumatorilor conform OUG nr. 140/2021 si OG 21/1992.

Reclamatiile se solutioneaza in 15 zile de la data efectuarii acestora.

Garantia legala de conformitate este de 2 ani, excluzand insa defectele aparute de pe urma uzurii fizice a produsului.

Garantia comerciala este de 30 zile de la data achizitiei produsului pentru deficiente neimputabile consumatorului, iar durata medie de utilizare este de 24 luni daca se respecta recomandarile generale privind ingrijirea incaltamintei.

  Modalitatile de asigurare a garantiei:

Repararea incaltamintei – se va face intr-un centru specializat fara costuri / Inlocuirea produsului / Returnarea banilor.

Termenul de solutionare a reclamatiilor este de 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a predat produsul pe baza unui proces verbal in magazinul ECCO si a indicat lipsa de conformitate reclamata. Măsurile corective nu afecteaza garanția comercială.

Daca nu esti de acord cu conditiile din talonul de garantie, poti returna produsul in maxim 24 de ore de la achizitionare, impreuna cu bonul fiscal, in magazinul de la care a fost achizitionat, cu conditia ca acesta sa nu fie purtat/folosit.

Stabilirea neconformitatii articolului si a gradului de gravitate al acestuia se face conform prevederilor nationale SR ISO 3951/1998 si ale altor acte normative referitoare la neconformitati.

  Recomandari generale privind ingrijirea incaltamintei:

- Dupa fiecare purtare incaltamintea se curata si se pune pe sanuri;

- Dupa cateva purtari, pe incaltaminte se va aplica un strat subtire de crema sau ceara de incaltaminte;

- Se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte pe sezon;

- Se interzice cu desavarsire spalarea incaltamintei in masina de spalat sau spalarea manuala cu substante care nu sunt specifice curatarii incaltamintei;

- Incaltamintea umeda se usuca lent, la temperatura camerei, ferita de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer sau alte surse de caldura.

- Fetele si talpa pantofilor trebuie ferite de contactul cu solventi, smoala, bitum moale sau alte materiale corozive.

  Nu fac obiectul acordarii garantiei:

- Defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv.

- Disconfortul provenit prin purtarea incaltamintei datorat marimii necorespunzatoare/a unui model necorespunzator formei anatomice a piciorului.

- Pielea lustruita sau ceruita manual continua sa capete un aspect “uzat” o data cu purtarea indelungata.

- Deoarece captuseala produsului nu a fost tratata chimic pentru fixarea pigmentului, exista riscul transferului culorii pe ciorap. Se recomanda folosirea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa.

- Deteriorarea incaltamintei cauzate de conducerea autoturismului.

- Deteriorarile de genul zgarieturilor, al petelor sau rupturilor etc care nu au fost aduse la cunostinta vanzatorului in momentul vanzarii.

- Incaltamintea de culoare intensa (ex. galben, rosu, albastru, etc.) se poate decolora mai repede in contact cu umezeala si razele solare. Se recomanda hidratarea si protejarea adecvata.

  Instructiuni de intretinere si folosire a incaltamintei:

Incaltamintea cu fete din piele naturala cu suprafata lucioasa se ingrijeste prin aplicarea unui strat de crema de pantofi la culoare sau neutra, cu ajutorul unei carpe moi sau perie, dupa ce in prealabil au fost indepartate resturile de praf sau murdarie cu o carpa umeda.

Petele persistente se indeparteaza cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent (spuma ECCO).

Protejeaza pielea impotriva umiditatii aplicand spray-ul pentru impermeabilitate.

Incaltamintea cu fete din piele naturala - antilopa, piele intoarsa sau nubuc - se curata cu ajutorul unei carpe moi, uscate, al unui burete sau al unei perii cu peri moiNu folosi apa, pentru ca fata materialului s-ar putea pata.

Petele profunde de murdarie se inlatura cu ajutorul spumei speciale ECCO.

Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind o solutie contra petelor, speciala pentru pielea intoarsa sau nubuc. In ambele situatii este contraindicata folosirea unei perii aspre, deoarece aceasta poate produce deteriorari ale fetelor pantofului.

Pielea intoarsa si cea nubuc se protejeaza impotriva umiditatii prin aplicarea spray-ului de impermeabilitate ECCO.

Articolele din inlocuitor sau material textil se vor curata cu ajutorul unei carpe moi sau cu ajutorul spumei de curatare ECCO.

Este interzisa folosirea detergentilor lichizi, deoarece acestia contin solventi care ataca materialul de baza al pantofilor in cauza.

Incaltamintea cu fete din textil se recomanda a fi purtata pe timp uscat.

Incaltamintea cu fete din lac, piei metalizate, lacuite, se curata de praf cu o carpa moale. Ea trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (alcool, acetona).

A nu se folosi solutii de curatare sau substante de intretinere deoarece exista riscul deteriorarii fetelor din piele.

  ATENTIONARI:

Evita contactul cu uleiuri, vaseline, vopsele.

Incerca incaltamintea; In cazul in care te strange sau nu se potriveste, sunt sanse mici ca pielea sa cedeze.

Incaltamintea trebuie purtata adecvat conditiilor meteo si materialelor din care este confectionata.

Evita contactul cu apa, gheata, zapada, in cazul incaltamintei cu talpa si toc din piele.

Produsele netratate special sau fara membrana Gore-Tex nu sunt impermeabile.


Producator: ECCO Sko A/S, Danemarca
FABRICAT IN: Fabrici proprii in China, Indonezia, Tailanda, Slovacia, India, Portugalia.
Importator si comerciant: ECCO FOOTWEAR ROMANIA SRL, Str. Tudor Vladimirescu FN, Cluj Napoca

  MAGAZINE ECCO IN ROMANIA: