Politica de Schimb si Retur Online

  SCHIMB COMANDA ONLINE

Pentru Schimb Online te rugam sa completezi aici:

1.1.    ECCO garanteaza schimbul produsului comandat online timp de 360 de zile de la data achizitiei, in limita stocului existent. Primul schimb este gratuit pentru toate articolele de incaltaminte, genti, curele si portmonee.

1.2.    Poti face schimbul online prin curier SAU te poti deplasa intr-unul din Magazinele ECCO. In magazin asistentul nostru iti va solicita factura de achizitie si produsul pentru schimb.

1.3.    Daca soliciti la schimb acelasi model indiferent de marime se aplica pretul din factura initiala. Daca ceri la schimb alt model sau alta culoare se aplica pretul de catalog la data solicitarii. In acest caz daca produsul nou are pret mai mare vei achita diferenta numerar la livrare, iar daca pretul este mai mic iti vom rambursa diferenta prin transfer bancar.

*** ATENTIE! ***

1.4.    Pentru schimb online nu trebuie sa faci retur separat sau comanda noua. Vei inmana produsul returnat la curier atunci cand primesti produsul cerut la schimb. Vei primi notificare SMS in ziua livrarii, urmand ca tu sa ai pregatit coletul pentru schimb.

1.5.    Pentru schimburi suplimentare la aceeasi comanda vei achita taxa de transport in valoare de 19,90 RON.

*** IMPORTANT! ***

1.6.    Vei returna produsul in stare buna, cu ambalajul original si fara urme de purtare sau deteriorari. Vei include factura de achizitie in colet si il vei ambala corespunzator pentru a nu se deteriora la transport (intr-un ambalaj suplimentar, punga de plastic sau cutie de carton). Produsele care nu respecta intocmai conditiile de returnare vor fi refuzate.

  RETUR COMANDA ONLINE

Pentru Retur Online te rugam sa completezi aici:

2.1.    ECCO ramburseaza contravaloarea produselor returnate timp de 30 de zile de la data facturii.

2.2.    Poti face returul online prin curier SAU te poti deplasa intr-unul din Magazinele ECCO. In magazin asistentul nostru iti va solicita datele pentru procesarea returului si iti va inmana un proces verbal.

2.3.    Vei primi contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in termen de 14 zile lucratoare de la data receptiei.

*** ATENTIE! ***

2.4.    Pentru retur online trebuie sa apelezi o firma de curierat pentru ridicarea coletului si sa achiti taxa de transport. Coletul trebuie livrat in mod obligatoriu la adresa specificata:

ECCO FOOTWEAR ROMANIA SRL
Str. Tudor Vladimirescu FN, Cluj-Napoca, Jud. Cluj
(in atentia d-nei Aura Mihaltan)

*** IMPORTANT! ***

2.5.    Vei returna produsul in stare buna, cu ambalajul original si fara urme de purtare sau deteriorari. Vei include factura de achizitie in colet si il vei ambala corespunzator pentru a nu se deteriora la transport (* intr-un ambalaj suplimentar, punga de plastic sau cutie de carton). Produsele care nu respecta intocmai conditiile de returnare vor fi refuzate.

  RELATII CLIENTI ECCO

Pentru asistenta si informatii cu privire la schimburi si retururi online ne poti contacta aici:

Telefon / Call Center
  0725 553 535
Luni-Joi 9:00-17:00 | Vineri 9:00-16:00

Email
  aumi@ecco.com
Persoana de contact: Aura Mihaltan