Noua colectie de pantofi casual pentru barbati ECCO Intrinsic 2 rezoneaza perfect cu ritmurile pline de energie si culoare ale primaverii 2016!

Sneakersii au devenit accesoriu nelipsit din garderoba barbatului modern interesat de stil si moda, iar colectia ECCO Intrinsic 2 propune cele mai chic modele, cu design sofisticat, culori elegante si o serie de calitati care garanteaza un nivel maxim de confort si rezistenta in timp.

Conceputi in asa fel incat sa permita miscarea naturala a piciorului, flexibilitate si stabilitate optima, sneakersii ECCO Intrinsic 2 sunt prevazuti cu brant turnat dupa forma piciorului pentru a oferi confort optim si a lasa piciorul sa „respire”, precum si cu talpa direct injectata din TPU si insertii de cauciuc, extrem de usoara, flexibila si aderenta pe orice tip de suprafata.

Atat in varianta slip on – prevazuta cu benzi elastice, cat si ca sneakersi clasici – cu sistem de fixare cu siret, ECCO Intrinsic 2 sunt usor de incaltat si de purtat, integrandu-se perfect atat in tinute sport, cat si casual. Asorteaza-i oricand la echipamentul sportiv sau la pantaloni casual, tricouri si jachete in stil sport din denim ori piele. Sau, pentru un look si mai indraznet, reinterpreteaza imaginea clasica a costumului masculin, inlocuind pantofii Oxford si camasa cu sneakersii ECCO Intrinsic 2 si un tricou.

Combinatia inedita de piele moale si material textil tricotat, precum si mixul cromatic inspirat din stilul minimalist danez, redau perfect fuziunea dintre sport si moda anului 2016.

Confortabili, stilati si versatili, ECCO Intrinsic 2 se integreaza perfect in stilul de viata activ al barbatului modern!

Sanny Dahlbeck

#partofmyworldUn sportiv si ECCO Intrinsic

Cunoaste-l pe Sanny Dahlbeck! Luptatorul de Muay Thai in varsta de 24 de ani, din Stockholm, Suedia, iubeste diversitatea, fie ca e vorba de cultura, mancare, muzica sau sport. Faptul ca are nationalitate daneza si origini malaeziene se reflecta in modul in care si-a construit cariera de luptator de Muay Thai. „Am invatat inca de la inceput sa combin antrenamentul serios si disciplina cu distractia si bucuria timpului petrecut alaturi de prieteni si familie”.

Loialitatea este importanta pentru Sanny, care nu priveste in urma cu regret: „Greselile pe care le-am facut cand eram mai tanar definesc ceea ce sunt azi. Fara ele, nu as pretui lucrurile pe care le pretuiesc acum”, spune sportivul. Avand o familie numeroasa in Singapore, Sanny calatoreste ca un „cetatean al lumii”, atat catre cei dragi, cat si oriunde il indruma sportul si dorinta de a cunoaste culturi noi. „Sportul si calatoriile sunt intr-adevar #partofmyworld!”.

Colectia ECCO Intrinsic 2 este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.