Alege ECCO DYNAMIC MOC 2.0 și ECCO DEVINE MOC pentru o vară plină de culoare.

Mocasinii premium ECCO iți vor însenina weekend-urile de vară, mai ales dacă alegi sa ți le petreci făcând plimbări lungi împreună cu cei dragi.

În acest sezon vei descoperi o gamă variată de mocasini, atât pentru femei cât și pentru bărbați:  ECCO DEVINE MOC și ECCO DYNAMIC MOC 2.0.

De la tradițional la îndrăzneț:

Cu o gamă largă de culori și stiluri, inclusiv culori mai îndrăznețe, de sezon, precum și culori mai conservatoare, această colecție poziționează ECCO în fruntea tendinței globale in ceea ce privește modelele de mocasini.

Ambele colecții, ECCO DYNAMIC MOC 2.0 și ECCO DEVINE MOC, se adresează persoanelor cărora le place stilul elegant, versatil și îndrăzneț, dar care preferă în același timp o încălțăminte confortabilă în timpul verii.

Persoanele care își cunosc stilul vor alege culori mai îndrăznețe pentru a adăuga un plus de culoare ținutelor lor de vară, în timp ce consumatorii mai tradiționali vor preferă culorile conservatoare, tot timpul anului.

Mocasinii ECCO au un farmec aparte:

Colecția ECCO DYNAMIC MOC 2.0 și ECCO DEVINE MOC este o colecție premium. Modelele bărbătești au ca și inspirație pantoful clasic italian care a fost creat inițial pentru conducerea mașinilor sport, iar modelele pentru femei sunt inspirate de modele iconice precum balerinele. Acești mocasini au fost reinterpretați într-un stil minimalist, scandinav.

Stilul se îmbină cu materii prime de cea mai bună calitate: vei descoperi o piele întoarsă moale, creată în propriile noastre tăbăcării, în culori îndrăznețe, pentru ca tu să te bucuri de un confort desăvârșit întreaga vară.

Potriviți pentru diverse ocazii:

Poți alege să porți mocasinii ECCO DYNAMIC MOC 2.0 și ECCO DEVINE MOC la diverse ocazii, atât casual, cât și mai formale. Alege-i în vacanțele de vară, pe plajă, în city break-uri, precum și zi de zi la birou sau la un prânz, în weekend, cu prietenii.

Femeile pot asorta ECCO DEVINE MOC cu o fustă sau o rochie simplă, cu pantaloni clasici, scurți sau blugi skinny. Pentru un aspect elegant, dar relaxat, bărbații pot purta acești mocasini fără șosete, asortându-i cu blugi subțiri sau pantaloni chino, un costum subțire dintr-o țesătură casual, sau chiar cu pantaloni scurți casual.

Adaugă un plus de culoare în garderoba ta! Vizitează-ne pe www.ecco-shoes.ro pentru a descoperi toate modelele de mocasini din colecția de primăvara-vară 2020!