ECCO OMNI-VENT- #madefortheelements, #eccooutdoor

ECCO OMNI-VENT – este un nou tip de pantof sport hybrid care imbina cele trei stiluri: casual, atletic si stilul outdoor traditional, creand un pantof cu un look tineresc, potrivit atat pentru oras cat si pentru outdoor.

Inovator, atletic si absolut contemporan, pantoful ofera vitalitate si un look tineresc care va va revigora tinuta in toate aventurile zilnice. Stilul tineresc se regaseste perfect in inovatie. Canalele de aer din talpa, in combinatie cu tehnologia GORE-TEX® SURROUND® permite acestui pantof sa va mentina piciorul mai aerisit, mai uscat si va ofera un confort ridicat atunci cand  sunteti in miscare.

Pentru prima data, ECCO a modificat un sistem de ventilatie pe care marca daneza a dezvoltat-o ​​initial pentru doua modele populare, ECCO COOL si apoi ECCO COOL 2.0. Pentru a reinterpreta aceasta tehnologie pentru ECCO OMNI-VENT , canalele de aer au fost modificate, avand un aspect mai robust, ceea ce confera un stil atletic pantofului.

Perforatiile din partea superioara permit piciorului sa respire, la fel ca si captuseala din material textil care ajuta la crearea unui interior optim pentru picior. Pentru partea superioara s-au folosit doar materii prime premium, produse si testate de catre ECCO Leather Studio in propriile sale tabacarii. Fiecare editie ECCO OMNI-VENT este o combinatie de materiale premium si confort inovator, care face ca pantoful  sa adere la principiul ECCO OUTDOOR „Made For the Elements”, dar cu un design care va va face sa  ii purtati si in mediul urban.

Una dintre inovatiile ECCO care au fost dezvoltate pentru a imbunatati acest pantof este tehnologia FLUIDFORM ™ Injection Technology, care face ca talpa sa urmeze indeaproape forma piciorului, ECCO OMNI-VENT oferind un confort minunat .

Fie ca mergeti pe trotuar, pe iarba, pe pietris sau pietre, veti simt beneficiile talpii exterioare robuste cu articulatii FLEX GROOVES, care vor spori flexibilitatea naturala a piciorului, imbunatatindu-va aderenta in orice conditii meteorologice.

Tehnologia GORE-TEX® SURROUND®

Numai atunci cand piciorul dumneavoastra este aerisit, uscat si se simte comfortabil va puteti bucura cu adevarat de mersul pe jos – fie ca sunteti in oras sau va aventurati intr-o expedietie outdoor. Membrana GORE-TEX® SURROUND® ce se combina cu canalele de aer din talpa, ofera un confort uluitor. Pe langa faptul ca este deosebit de respirabil, cu ventilatie  360 ​​de grade, ECCO OMNI-VENT este de asemenea 100% impermeabil. Nici vremea calda, nici vremea umeda nu va va tine in loc cand purtati acest pantof hybrid.

ECCO OMNI-VENT– mai mult confort decat se poate exprima in cuvinte!

ECCO OMNI-VENT