Combinand frumusetea cu functionalitatea, rucsacul ECCO Heath e accesoriul ideal pentru femeia cu un stil de viata activ, pasionata de aventuri in aer liber!

Fie ca infrunti provocarile unei noi zile prin aglomeratia din oras, fie ca te avanti intr-o drumetie in mijlocul naturii, ai nevoie de o geanta practica, usor de purtat si rezistenta, dar care sa te si faca sa te simti in pas cu moda.Misca-te liber cu noul rucsac ECCO Heath

Rucsacul a cunoscut in ultimele sezoane o revenire spectaculoasa, iar acum ECCO a creat rucsacul perfect pentru femeile cochete cu un stil de viata activ: ECCO Heath, un accesoriu colorat cu design futurist si calitati functionale de exceptie!

Confectionat din nylon si panza de inalta calitate, impermeabile, avand inclusiv captuseala si fermoarul rezistente la apa, acest rucsac este extrem de usor si poate fi perfect ajustat pe umeri pentru a nu incomoda in niciun fel miscarile.

Partea din spate a rucsacului e confectionata din material moale pentru a asigura confort maxim, iar curelele de umar sunt ajustabile pentru ca fixarea pe spate si pe umeri sa fie perfecta. Interiorul este spatios si prevazut cu buzunare, astfel incat sa iti poti pastra lucrurile in ordine si cat mai la indemana.

Nu doar un accesoriu practic si functional, ECCO Heath Backpack atrage imediat atentia prin cromatica indrazneata si aspectul sau elegant si modern. Forma ovala ii da o alura minimalist-futurista, iar combinatia de coral cu gri – culoare intensa versus nuanta neutra – creeza un contrast cromatic rafinat, in ton cu tendintele momentului.

Fie ca mergi la sala, imbracata in echipament sportiv, fie ca iesi in blugi si tricou la shopping sau la o plimbare prin oras, ori chiar la birou, intr-o tinuta Casual Friday, rucsacul ECCO Heath asigura acea pata de culoare de care orice look are nevoie.

Iar pentru o aparitie urban-chic de neuitat, asorteaza la rucsacul ECCO Heath incaltamintea sport a momentului – pantofii ECCO Intrinsic Karma, colorati in aceeasi nuanta de coral si confectionati dintr-un material texturat cu look inedit, o combinatie unica de tricotaj si piele moale.

Descopera intreaga colectie de genti femei ECCO si alege ce se potriveste cel mai bine stilului tau!