Gentile  ECCO LINNEA – indraznete si totusi extrem de practice!

Designul gentilor geometrice ECCO LINNEA tinde sa fie indraznet si jucaus. De asemenea, aceste genti sunt considerate mai putin sofisticate si uimitor de practice.

In timp ce liniile si formele geometrice urmeaza noul trend, colectia ECCO LINNEA ofera un plus de elemente distinctive dat de amestecul de piei rafinate care provin din tabacariile proprii ale marcii daneze.

Aspectul si delicatetea premium oferita de ECCO Leather, uniformizeaza modelele structurate, oferind o eleganta aparte acestor genti extrem de versatile si contemporane, care sunt create pentru confort si functionalitate.

Calitatea superioara a pieii este completata de captuseala textila de tip Baby Ottoman, foarte rezistenta. Gama ECCO LINNEA este reprezentata de o functionalitate practica si moderna, combinata cu stilul relaxat, care ofera posibilitati nenumarate de outfit-uri atractive.

DESCOPERA GENTILE ECCO LINNEA CROSSBODY

#ECCOSOFT7 #ECCOLINNEA

Cu un aspect usor geometric si cu efectul stralucitor al gamei ECCO SILK TOUCH TUMBLED TOPGRAIN Leather, geanta versatila ECCO LINNEA CROSSBODY a fost creata pentru a fi purtata in orice moment al zilei.

Aceasta versatilitate este data de cureaua din piele ajustabila, care ajuta la purtarea gentii pe umar.

Datorita pielii delicate, este ideala pentru a fi purtata in fiecare zi. Pe langa compartimentul spatios, ECCO LINNEA CROSSBODY are un buzunar interior cu fermoar si un snur pentru chei.

ECCO LINNEA WORKBAG

Geanta ECCO Linnea workbag este confectionata din piele granulata ECCO Silk Touch. Este o piele placuta la atingere, cu un luciu subtil. Captuseala Baby Ottoman este durabila si rezistenta la apa. Poate fi purtata atat ca geanta de mana cat si ca geanta de umar.

Cureaua de umar este ajustabila si detasabila. Forma deosebita a gentii, dar si pielea moale din care e confectionata, ofera un look atractiv. Geanta contine un compartiment care se inchide cu fermoar, iar in interior exista un buzunar cu fermoar, un snur pentru chei si 2 buzunare mai mici.