In primavara aceasta coloreaza-ti viata dar si tinutele cu noile culori ale sezonului!

Alege culorile preferate si bucura-te de reducerile de pana la 30% la o selectie de articole de genti si incaltaminte, atat pentru femei cat si pentru barbati. Discountul aplicat este de pana la 30%, reducere din pretul initial.

Rose Champagne
Stilul glam al sezonului primavara vara 2016 ne propunere o noua culoare: Champagne Rose. Gentile in aceasta nuanta de roz adauga un plus de culoare tinutelor din aceste sezon si ofera o efervescenta subtila.

Cognac
Trendul Explorer ne duce cu gandul la noi nuante masculine de maro: Coffee, Tobacco si Cognac. Noua tendinta de explorator urban aduce barbatul activ intr-o zona de relaxare, propunandu-i incaltamintea sport/casual chiar si pentru tinutele business.

Albastru marin
Un albastru marin vibrant imbratiseaza sezonul de primavara/vara 2016, inspirand un farmec tineresc cu nuante nautice. Stilul new nautical inseamna in primul rind albastru, rosu, alb si dungile marine, chiar si in combinatie cu piese vestimentare casual sau business.

primavara

Bucura-te de oferta primaverii valabila in magazinele ECCO City Park, ECCO Sun Plaza, ECCO Feeria, ECCO Baneasa, ECCO Polus, ECCO Iulius Timisoara, ECCO Iulius Cluj, ECCO Cotroceni, ECCO Palas, ECCO Plaza, ECCO Bucuresti Mall, ECCO Dorobanti, ECCO Brasov, ECCO Mega Mall, ECCO Coresi si online pe www.ecco-shoes.ro, in perioada 15-29.05.2016, in limita stocului disponibil.

La promotie participa o selectie de articole de genti si incaltaminte conform listei disponibile la casa de marcat. Reducerea este afisata la raft si semnalizata cu etichete specifice. Discountul aplicat este de pana la 30%, reducere din pretul initial.

  • Online, produsele ce participa la promotie sunt semnalizate cu etichete de culoare verde „Promo”.
  • Oferta nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii din magazin sau orice alt tip de vouchere. Reducerea de fidelitate nu se cumuleaza cu reducerile din magazin!

Mai multe despre regulamentul campaniei AICI!